SNAJA JE SILNE PARE SLALA ŽENI IZ BEOGRADA DA JOJ SKIDA UROKE: Zvali smo popa, kad je ušao u kuću umalo se nije PREVRNUO

Ispovest svekrve Stanke koja je u lošim odnosima sa snajom nije jedina ovakvog tipa, ali je svakako posebna.

SNAJA JE SILNE PARE SLALA ŽENI IZ BEOGRADA DA JOJ SKIDA UROKE: Zvali smo popa, kad je ušao u kuću umalo se nije PREVRNUO
Shutterstock

Gospođa Stanka i njen suprug želeli su najbolje za svog sina i snaju, pa su mladom paru, kada je objavio da se venčavaju, rešili da ustupe svoj stan, a kupili su još jedan na kredit.

"Zanima me šta biste rekli o mom slučaju. Sin je odlučio da se oženi. Ja, moj muž i naša ćerka dali smo im svoj stan, a mi smo naleteli na kredit i sebi kupili drugi. Napustili smo prethodni dom sa torbama kao poslednji jadnici. Svi prijatelji i rođaci su bili zadivljeni", počinje svoju priču gospođa Stanka za Moje vrijeme.

Ni kašiku nisu morali kupiti

Snaha je do tada, poverava se žena, živela sa svojom sestrom i deverom u podstanarskoj sobici. "Dakle, namera joj je bila da se skrasi, pogotovo kada je videla trosoban stan, namešten, nisu morali ni kašiku da kupe. Ona je tada radila u prodavnici za 2.500 kuna (332 evra) i moj sin joj je kasnije našao bolji posao".

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

"I oni su dobili dete. Kada bi naši rođaci došli kod njih, svi bi se začudili kada bi videli krš i nered. Znali su mene i moj perfekcionizam o čistoći. Sin joj je rekao da mora da čisti, ali je i dalje držala gomile veša po svim ćoškovima", otkriva gospođa Stanka i dodaje da je jednom prilikom njena snaja zaplakala kada je sve to videla. "Poznala me je i koliko sam čist i uredan. Plakala je", objašnjava on.

Međutim, problemi tu ne prestaju, oni samo nastavljaju da rastu. "Tražila je od muža - mog sina, da izbaci sve iz stana i kupi novi, a stan okreči u sivo. Muž i ja smo sve gledali, ćutali, ne petljali, a sin je lagano pukao pod njenim pritiskom. Ona je vikala i vrištala, a mi smo čuvali unuče. Napustila sam svoju firmu da bih bila sa svojim detetom. Moja firma je počela da propada, jer sam se retko pojavljivala – znala sam samo da čitam mejlove i da se vratim svom detetu. Na kraju mi je snaja rekla da sam propali preduzetnik", požalila se Stanka.

Sin odlazi po sveštenika

Na sve ovo, snaja nam je rekla da moj sin, odnosno njen muž, treba da ode kod svoje majke i da mu ona kuva i pere. Pored toga, ispostavilo se da je i ona izuzetno sujeverna.

"Žena je sto posto luda. Koliko je bila ljuta govori i činjenica da je mom sinu rekla da imaju nešto zakopano u plafon i da joj ja kvarim brak. Sin je otišao po sveštenika i doveo ga u stan, uzeo čekić i ekser i počeo da kopa na mestu gde je ona zamislila da se nešto nalazi. Sveštenik je to prekinuo i posavetovao ga da je odmah odvede na psihijatriju", nastavlja da opisuje sumanute situacije sa snajom.

Plate su otišle za uklanjanje uroka

Kako gospođa Stanka tvrdi, saznala je da joj snaja šalje platu gospođi u Beograd koja skida uroke, a kada je njen sin video da je u minusu - našao joj posao od 10.000 kuna. (1.327 evra), pobesneo je. Sada žive ovako dok sin ne podnese zahtev za razvod, otkriva ona.

"Eto, sad se okomila na mene, a ja se satima trudim da budem fina sa njom, sve lako, ali uzalud. Počela je da me vređa dok sam je spašavala. Na kraju sam morala da je blokiram. Tada je rekla sinu da će, ako pozovem unuka, poslati policiju kod mene. Htela bi da pošalje svoje dete u Nemačku... Pa, šta biste rekli na to?", iapričala je gospođa Stanka.

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading