DECI SVE PRUŽILI, A ONO ŠTO IH JE SNAŠLO KIDA DUŠU Ćerka im okrenula leđa,, a onda ih je sin zauvek dokrajčio

Sin je bio brižan, veoma dobar kao čovek, sve dok se nije oženio. Naša snaja nas je od početka omalovažavala i ismevala, tretirajući nas kao manje vredne

par
Shutterstock

Mnogi roditelji se trude da na najbolji mogući način odgajaju svoju decu i da im pruže sve. Međutim, često se dešava da im deca okrenu leđa kada stanu na svoje noge i oni neretko dočekaju starost pitajući se gde su pogrešili.

Ispovest bračnog para koji je dočekao i unuke, a niko neće da ih pogleda slomila je srca mnogih. Oni otkrivaju bolne detalje iz svog života i, kako se čini, do poslednjeg daha neće se pomiriti sa tužnom sudbinom koju su doživeli.

- Muž i ja smo voleli svoju decu i udovoljavali im u svemu. Kada su nas drugi kritikovali i govorili da to nije dobro za njih nismo ih slušali jer smo mislili da radimo najbolje. A sada smo ostali razočarani - pojadala se očajna starica na početku ispovesti.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Prvo je, kako je otkrila, sve pošlo naopako s ćerkom.

- Moja ćerka nam je okrenula leđa zbog svađe koja je izbila kada smo joj suprug i ja rekli da se ne ponaša dobro prema svom detetu. Unuk je plakao u sitne sate i morao je da stoji za kaznu, što nas je povredilo. Tada je viknuo da je gladan, a ona mu je odgovorila da sada, za kaznu što nije jeo na vreme, sme da pije samo vodu. Mi smo joj rekli kako mislimo da to nije dobro za dete. Naljutila se i rekla nam strašne reči. Nakon toga nas je potpuno napustila - istakla je vremešna gospođa.

Ubrzo su doživeli potpunu odbačenost.

- Nismo se čuli godinama i nismo videli ni ćerku ni unuke. Posle nekoliko godina muž se razboleo, došli su da ga posete, ali samo na kratko. Nismo dobri za njih, koliko god ih voleli - pojadala se očajna žena.

Sin kao poslednja nada

Polagali su nadu u sina, ali ih je ubrzo i on napustio.

- Sin je bio brižan, veoma dobar kao čovek, sve dok se nije oženio. Naša snaja nas je od početka omalovažavala i ismevala, tretirajući nas kao manje vredne. Sin joj je sve to dozvolio, uvek je bio na njenoj strani. Na svadbi se sa nama nisu družili ni sin ni snaja. Sve smo im oprostili kada se unuka rodila. Konačno je sve bilo u redu, čak smo je i pazili s vremena na vreme - otkrila je baka.

Međutim, to nije potrajalo. Nova situacija je nastala kada su sin i snaja došli babi i dedi u posetu saopštivši im da je ona ponovo trudna. starica je videla sliku utrazvuka i u šali pitala: "Šta je to?", na šta je od snaje dobila odgovor: "Vanzemaljac."

- Gledala sam ćutke i nisam razumela čemu takav odgovor. Posle toga opet sve po starom - sin se ne javlja, niti dolazi - pojadala se baka.

Ubrzo su shvatili da od dvoje dece i petoro unučadi nemaju nikoga.

Krštenja su bila prekretnica

Sledeći problem je nastao kada je sin organizovao krštenje za ćerku, pa je roditelje pozvao samo telefonom. Nije ih, kako su naveli starci, udostojio ni da im pošalje ili donese pozivnicu. U skladu sa tim, sasvim skrhkani, njih dvoje su shvatili da nisu dobrodošli, pa na kraju nisu ni otišli na krštenje unuke.

- Od srca im svima želim lep i srećan život i da nikada ne osete bol koji nastaje u srcu i duši kada "umiru" vaša živa deca, kada im srca i duše postanu hladne i kada zaborave svoje roditelja i porodicu iz koje potiču. Svi su nas napustili i zaboravili, ali Bog je sa nama i svima njima. On ih je blagoslovio i zaštitio od svega zla ovoga sveta. Draga naša deco i unuci koje ne poznajemo, volimo vas i molimo se za vas - poručila je "slomljena" baka za "Moje Vrijeme".- Od srca im svima želim lep i srećan život i da nikada ne osete bol koji nastaje u srcu i duši kada "umiru" vaša živa deca, kada im srca i duše postanu hladne i kada zaborave svoje roditelja i porodicu iz koje potiču. Svi su nas napustili i zaboravili, ali Bog je sa nama i svima njima. On ih je blagoslovio i zaštitio od svega zla ovoga sveta. Draga naša deco i unuci koje ne poznajemo, volimo vas i molimo se za vas - poručila je "slomljena" baka za "Moje Vrijeme".

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading