SRPSKA PLANINA DOBIJA NOVU TURISTIČKU ATRAKCIJU Jedan od mnogih razloga zašto bi trebalo da posetite srpski dragulj!

J. K.

11:11

Turizam 0

Zlatibor je ovih dana dobio još jednu atrakciju - vertikalni panoramski točak.

SRPSKA PLANINA DOBIJA NOVU TURISTIČKU ATRAKCIJU Jedan od mnogih razloga zašto bi trebalo da posetite srpski dragulj!
Printscreen

 

Ova atrakcija se nalazi kod ulaza u turistički centar Zlatibora u okviru parka preko puta hotela "Olimp" (ugao Ulice Miladina Pećinara i Ulice Sportova).

SRPSKA PLANINA DOBIJA NOVU TURISTIČKU ATRAKCIJU Jedan od mnogih razloga zašto bi trebalo da posetite srpski dragulj! Printscreen
 

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Panoramski tokač ima 24 otvorene kabine iz kojih se sa visine od 35 metara pruža jedinstven pogled. Tokom večernjih sati ovde se vide raskošni svetlosni efekti. 

Cena ulaznice je 300 dinara (može se kupiti ukoliko je osoba/dete visine iznad 98 cm), a samostalno korišćenje panoramskog točka moguće je za starije od 12 godina.

SRPSKA PLANINA DOBIJA NOVU TURISTIČKU ATRAKCIJU Jedan od mnogih razloga zašto bi trebalo da posetite srpski dragulj! Shutterstock
 

 

 

seoski turizam

PRELEPA ŠUMADIJA Ovaj grad doživljava ekspanziju seoskog turizma, ovde se odmara i duša i telo!

Turizam

20:00

4 maj, 2024

Gornji Milanovac - Smeštena u srcu Srbije opština Gornji Milanovac ima veliki turistički potencijal. Tokom poslednjih godina prirodno bogatstvo koje im je Bog dao meštani ovog kraja sve češće odlučuju da podele sa drugima. Sve je više onih koji se odlučuju da se bave seoskim turizmom, a jedan od njih je i Branko Trbović iz sela Ozrem koji na svom imanju napravio pravi mali raj.

Komentari(0)

Loading