GLAS DOBAR DALEKO ODZVANJA Vlada veliko interesovanje za fantastične lepote "zlatne planine"

Jelena Vamović

10:10

Turizam 0

U dvorani „Banjalučki velesajam" otvoren je Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva koji će trajati do 13. novembra 2021. godine.

GLAS DOBAR DALEKO ODZVANJA Vlada veliko interesovanje za fantastične lepote "zlatne planine"
rina.rs

 

Na sajmu učestvuje i Turistička organizacija Zlatibor koja predstavlja sadržaje najposećenije srpske planine. Sajam je okupio više domaćih i inostranih izlagača iz Srbije, Crne Gore, i drugih zemalja. U okviru štanda Turističke organizacije Zlatibor, učestvuje i JP ,,Gold gondola Zlatibor“.

Na otvaranju sajma izlagače i posetioce su pozdravili predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, koji je zvanično otvorio sajam. Tom prilikom su se obratili i Dobrica Žugić, predsednik upravnog odbora, Milada Šukalo, savetnica gradonačelnika Banja Luke, Goran Račić, u ime privredne komore Banja Luka, kao i Slaven Gojković, direktor preduzeća ,,Šume Republike Srpske“.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

shutterstock

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Posetioci štanda Turističke organizacije Zlatibor su pokazali veliko interesovanje za zlatnu planinu. Imali su priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom planine za predstojeću zimsku sezonu, a posebna zainteresovanost vladala je za cene hotelskog i privatnog smeštaja za predstojeći period kao i informacije o najnovijoj atrakciji – zlatiborskoj „Gold gondoli“.

Štand turističke organizacije Zlatibor je posetio i predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković koji je tom prilikom izjavio zadovoljstvo prisustvom Turističke organizacije Zlatibor na ovom sajmu kao i da bi želeo da nastave uspešnu saradnju.

Komentari(0)

Loading