I U POSTSEZONI NASTAVLJA SA RADOM Neprikosnovena kraljica srpskog turizma od septembra ima promenjen red vožnje

J. K.

16:12

Turizam 0

Gold gondola na Zlatiboru i ove letnje sezone bila je jedna od najposećenijih turističkih atrakcija u Srbiji.

I U POSTSEZONI NASTAVLJA SA RADOM Neprikosnovena kraljica srpskog turizma od septembra ima promenjen red vožnje
Foto: Rina

 

Od centra planine do vrha Tornika prevezlo se na hiljade putnika, a mnogi putnici iskoristili su da na međustanici n Ribničkom jezeru naprave pauzu i uživaju u nestvarnoj prirodi. Od ovog ponedeljka Gold gondola prevoziće putnike po izmenjenom rasporedu.

"Gold gondola će raditi od 10 do 16 časova, kada su radni dani u pitanju. Poslednja vožnja sa Tornika biće u 17 časova. Subotom i nedeljom radno vreme će biti od 9 do 16:30, dok će poslednja vožnja sa Tornika biti od 17:30", saopšteno je iz ovogJavnog preduzeća.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Zlatiborci ne planiraju da se na ovome zaustave. Namera im je da od međustanice u Ribnici grade još jedan krak gondole i to prema vrhu Čigota koji će biti dug oko 4,5 kilometara.

Pored toga najavljena je izgradnja krakova gondole od Zlatibora ka Pribojskoj banji i Mokroj Gori. Gold gondola, turistički projekat decenije na Zlatiboru, za koji je izdvojeno 13 miliona evra jedan je od kapitalnih investicionih projekata Opštine Čajetina, iz čijeg budžeta su opredeljena sva sredstva.Gold gondola na Zlatiboru i ove letnje sezone bila je jedna od najposećenijih turističkih atrakcija u Srbiji. Od centra planine do vrha Tornika prevezlo se na hiljade putnika, a mnogi putnici iskoristili su da na međustanici n Ribničkom jezeru naprave pauzu i uživaju u nestvarnoj prirodi. Od ovog ponedeljka Gold gondola prevoziće putnike po izmenjenom rasporedu.

"Gold gondola će raditi od 10 do 16 časova, kada su radni dani u pitanju. Poslednja vožnja sa Tornika biće u 17 časova. Subotom i nedeljom radno vreme će biti od 9 do 16:30, dok će poslednja vožnja sa Tornika biti od 17:30", saopšteno je iz ovog javnog preduzeća.

Zlatiborci ne planiraju da se na ovome zaustave. Namera im je da od međustanice u Ribnici grade još jedan krak gondole i to prema vrhu Čigota koji će biti dug oko 4,5 kilometara.

Pored toga najavljena je izgradnja krakova gondole od Zlatibora ka Pribojskoj banji i Mokroj Gori. Gold gondola, turistički projekat decenije na Zlatiboru, za koji je izdvojeno 13 miliona evra jedan je od kapitalnih investicionih projekata Opštine Čajetina, iz čijeg budžeta su opredeljena sva sredstva.

arilje

FANTASTIČAN PRIZOR Stotine planinara krenulo u akciju od Dobrača do Brekova, u prirodnim lepotama Srbije uživaju i stari i mladi!

Turizam

16:00

21 maj, 2024

Arilje - Da Srbija i te kako može biti pravi raj za planinare, a da su zanimljive rute skrivene u svakom delu naše zemlje na najbolji način pokazala je velika planinarska akcija održana na ruti između dva ariljska sela Dobrače i Brekovo. Predsednik Planinarskog saveza Srbije Iso Planić rekao je da iako ova akcija nije u planu Planinarskog saveza Srbije, kao da jeste, jer su se okupili predstvanici brojnih društava i iz Srbije i iz okoline.

Zlatar

BIČE PREDIVNO Ova srpska planina će dobiti čak pet botaničkih bašta, posetioci će uživati u novim sadržajima!

Turizam

20:00

20 maj, 2024

Nova Varoš – Ove sedmice na planini Zlatar započete su aktivnosti na uspostavljanju pet botaničkih bašta lekovitog bilja u okviru projekta „Zajedničke akcije za razvoj ruralnog turizma”. U saradnji sa poznatim narodnim travarom Momčilom Antonijevićem određene su lokacije najpodesnije za uspostavljanje mini botaničkih bašta, a cilj ovog projekta jeste da se posetiocima ove planine približi svet lekovitog bilja koji na njoj raste.

Komentari(0)

Loading