![pastirski gulaš](/data/images/2024-01-03/72851_gulas-smanjena-302362730_f.jpg)
PREUKUSAN Pastirski gulaš iz vremena naših baka, slastan obrok koji nas vraća u detinjstvo
Pastirski gulaš podsetiće vas na prošlost, tradiciju i vreme kad se hrana spremala dugo i sa puno ljubavi.
Pastirski gulaš podsetiće vas na prošlost, tradiciju i vreme kad se hrana spremala dugo i sa puno ljubavi.
Kopriva u Srbiji ima status maltene svete biljke, dok naši stari obožavaju jela koja u sebi sadrže ovu biljku
Gulaš je odličan i kada se podgreje na umerenoj temperaturi. Možete umesto krompira dodati testetninu ili njoke...
Vojvođanska kuhinja je najbolji primer ukrštanja kultura i suživota naroda na jednom prostoru.
Červiš ili ajmokac je staro jelo sa piletinom u sosu od belog luka. Kolevka ovog jela je Istočna Srbija, u Aleksincu i Kruševcu je poznato kao červiš, a u Pirotu kao ajmokac. Razlika kod pripreme je što je kod ajmokca sos ređi, a kod červiša gušći.
Svaki kraj u Srbiji ima svoje tradicionalno jelo, a evo koji ima najoriginalniju kuhinju