OVE POKLONE NIKAKO NE KUPUJTE ŽENAMA ZA BOŽIĆ Obratite posebnu pažnju kada birate darove za najradosniji praznik, a evo i zašto

Lepote Srbije

17:00

Kultura 0

Dakle, ako postoji posebna dama u vašem životu i niste sigurni što biste joj poklonili za praznike, obratite pažnju.

praznici
Shutterstock

 

Amerikanka Leah otkriva koje to poklone dame ne žele da dobiju za Božić, a za početak morate odbaciti proizvode za negu kože protiv starenja. A ako ste razmišljali o tome da joj nabavite neke potrepštine za čišćenje, razmislite ponovno.

Dakle, ako postoji posebna dama u vašem životu i niste sigurni što biste joj poklonili za praznike, obratite pažnju. Amerikanka Leah, koja je na internetu poznata kao ‘Devojka za darove’, objašnjava zašto su pokloni poput proizvoda za negu kože protiv starenja nepoželjni, i ako ne želite ispasti nepristojni ili ‘uvredljivi’ ove praznične sezone, možda biste trebali voditi beleške.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

– Ovo su darovi koje nikada ne biste trebali darivati ženama, osim ako ih izričito ne traže, jer bi ih definitivno mogle smatrati uvredljivim ili biste mogli poslati krivu poruku – naglašava ona.

Prema njenim rečima, za Božić nikada nikome ne biste trebali poklanjati sredstva za čišćenje.

– Sredstva za čišćenje u domaćinstvu bilo koje vrste izbegavajte. Ako se to može shvatiti kao posao, definitivno šalje pogrešnu poruku – rekla je.

Ne samo to, već je podelila i zašto nekome ne smete da poklonite vagu.

– Vaga, dodaci prehrani i artikli za mršavljenje su veliko ‘ne’ – upozorava Leah jer bi se mogli shvatiti potpuno uvredljivo.

Na kraju, kada je reč o poklanjanju proizvoda za negu kože, Leah je dodala kako ona voli dobar režim nege kože i misli da postoji mesto za to, ali anti-ageing proizvodi konkretno šalju pogrešnu poruku.

– Svi ovi predmeti bi definitivno mogli biti izvrstan dar ako se traže ili ako ih poznajete dovoljno dobro da znate da bi im se ti predmeti mogli doista svideli. Ali, ne preporučujem nagađanje – pojašnjava ona.

Korisnici društvenih mreža bili su podeljeni u pogledu ovih preporuka i mnogi su u komentarima izneli svoja mišljenja, piše The Sun.

tomanija obrenović

IGRE PRESTOLA STAROG BEOGRADA: Životna priča Tomanije Obrenović, žene koja je promenila tok istorije!

Kultura

14:00

25 april, 2024

Kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena. Da je tako svedoči i sudbina Jevrema Obrenovića, mlađeg brata kneza Miloša, koji je imao privilegiju da život deli sa gospa Tomanijom. Iako su joj često pripisivali oštrinu i sklonost ka spletkama, u svojoj intimi ova oštroumna žene bila je samo majka koja je svim srcem radila za dobrobit svojih potomaka. A i kako ne bi, imala ih je devetoro.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading