TAJNI SASTOJAK ZA SLATKI KUPUS: Poboljšajte ukus ovog jela uz pomoć neke od sledećih namirnica
Ako želite da poboljšate ukus slatkom kupusu, onda obavezno dodajte neki od navedenih sastojaka u jelo
Slatki kupus je starinsko jelo koje se pravi od jeftinih sastojaka, a mnogi vole da ga jedu. Nije težak za pripremu i ne oduzima mnogo vremena. Ipak, kako biste napravili još ukusniji sladak kupus, ruska kuvarica Julija Arhipova, otkriva neke trikove.
U sladak kupus možete da dodate meso, flekice… Ali i pored toga postoje neki sastojci koji će mu poboljšati ukus, a koje sigurno imate.
Ako pravite sladak kupus sa mesom, onda slobodno dodajte i malo kiselog kupusa. Biće još ukusniji.
Možda vas zanima:
NARODNO VEROVANJE KOJE TRAJE VEKOVIMA: Dodajte jednu biljku u slavski kolač i pratiće vas sreća cele godine (RECEPT)
Bosiljak kao sastojak se posebno ističe u narodnoj tradiciji, jer se smatra da ukoliko ga stavite u slavski kolač, vaš dom će pratiti sreća tokom cele godine.
Trik koji čuva svežinu kiflica i hleba: Stavite u testo 1 sastojak i biće mekani nekoliko dana
Omiljeno pecivo spremno za tili čas i to od samo tri sastojka
Možda vas zanima:
NARODNO VEROVANJE KOJE TRAJE VEKOVIMA: Dodajte jednu biljku u slavski kolač i pratiće vas sreća cele godine (RECEPT)
Bosiljak kao sastojak se posebno ističe u narodnoj tradiciji, jer se smatra da ukoliko ga stavite u slavski kolač, vaš dom će pratiti sreća tokom cele godine.
Trik koji čuva svežinu kiflica i hleba: Stavite u testo 1 sastojak i biće mekani nekoliko dana
Omiljeno pecivo spremno za tili čas i to od samo tri sastojka
Možda vas zanima:
NARODNO VEROVANJE KOJE TRAJE VEKOVIMA: Dodajte jednu biljku u slavski kolač i pratiće vas sreća cele godine (RECEPT)
Bosiljak kao sastojak se posebno ističe u narodnoj tradiciji, jer se smatra da ukoliko ga stavite u slavski kolač, vaš dom će pratiti sreća tokom cele godine.
Trik koji čuva svežinu kiflica i hleba: Stavite u testo 1 sastojak i biće mekani nekoliko dana
Omiljeno pecivo spremno za tili čas i to od samo tri sastojka
A ako ste se odlučili za varijantu bez mesa, onda u sladak kupus dodajte papriku i kašiku jabukovog sirćeta.
Za one koji vole kremasti i blag ukus, kupusu na kraju kuvanja dodajte kašiku putera, pa isključite vatru. Druga opcija je rendani tvrdi sir, a možete da dodate i kim ili pečurke.
Svi ovi sastojci se odlično slažu sa slatkim kupusom, ali nikada nemojte da dodajete sve u šerpu, nego se odlučite za jedan.
DRUGAČIJE Napravite ručak za celu porodicu - punjeni crni luk
Neobično je i sigurno je da niste pravili.
Jelo koje će vas oduševiti: Starinski recept za kraljicu pita, nećete se pokajati ako probate čuveni propeć
Jug Srbije i dalje čuva duh starih gastronomskih pikanterija, a ovo je jedna koja opstaje vekovima
KO MOŽE DA JOJ ODOLI? Dobro poznata pita od BUNDEVE po bakinom receptu
Od slatkog najslađe.
Omiljeno jelo po receptu naših baka: Generacije odrasle na ovom jelu, a vama je ovo odlična ideja za ukusan ručak
Ovaj recept po tradiciji naših baka pruža ne samo nutritivno bogat obrok, već i ukus koji vraća u detinjstvo
Komentari(0)