Topla, mekana, jeftina i topi se pod nepcima: Starinski recept za UŽIČKU RAZLJEVUŠU od koje miriše cela kuća
Isprobajte starinski recept za užičku pitu razljevušu sa sirom.

Brza užička pita razljevuša sve je što vam je potrebno u jednom obroku!
Sprema se za tili čas, jeftina je, ne treba vam mnogo sastojaka, a peče se bez kora. Doslovno nije potrebno više od par minuta za pripremu, a onda samo treba da sačekate da se zapeče.
Isprobajte ovaj starinski recept za savršenstvo sa sirom i kajmakom!
Možda vas zanima:

Bakin recept za pitu sa sirom idealna za doručak, užinu ili večeru: Caka u jednoj stvari - evo kako da bude mekana
Njena korica je savršeno hrskava, dok je unutrašnjost bogata i sočna zahvaljujući nadevu od sira, jaja, pavlake i kačkavalja.

Seoska pita: Lisnata i puna sira, topi se u ustima
Donosimo vam najbolji recept za seosku pitu punu sira.
Možda vas zanima:

Bakin recept za pitu sa sirom idealna za doručak, užinu ili večeru: Caka u jednoj stvari - evo kako da bude mekana
Njena korica je savršeno hrskava, dok je unutrašnjost bogata i sočna zahvaljujući nadevu od sira, jaja, pavlake i kačkavalja.

Seoska pita: Lisnata i puna sira, topi se u ustima
Donosimo vam najbolji recept za seosku pitu punu sira.
Možda vas zanima:

Bakin recept za pitu sa sirom idealna za doručak, užinu ili večeru: Caka u jednoj stvari - evo kako da bude mekana
Njena korica je savršeno hrskava, dok je unutrašnjost bogata i sočna zahvaljujući nadevu od sira, jaja, pavlake i kačkavalja.

Seoska pita: Lisnata i puna sira, topi se u ustima
Donosimo vam najbolji recept za seosku pitu punu sira.
Sastojci:
Možda vas zanima:

Bakin recept za pitu sa sirom idealna za doručak, užinu ili večeru: Caka u jednoj stvari - evo kako da bude mekana
Njena korica je savršeno hrskava, dok je unutrašnjost bogata i sočna zahvaljujući nadevu od sira, jaja, pavlake i kačkavalja.

Seoska pita: Lisnata i puna sira, topi se u ustima
Donosimo vam najbolji recept za seosku pitu punu sira.
Možda vas zanima:

Bakin recept za pitu sa sirom idealna za doručak, užinu ili večeru: Caka u jednoj stvari - evo kako da bude mekana
Njena korica je savršeno hrskava, dok je unutrašnjost bogata i sočna zahvaljujući nadevu od sira, jaja, pavlake i kačkavalja.

Seoska pita: Lisnata i puna sira, topi se u ustima
Donosimo vam najbolji recept za seosku pitu punu sira.
300 g kukuruznog brašna
150 g kajmaka
300 ml mleka
300 g sira
1 kašika masti ili 1 šoljica ulja
2 jajeta
Priprema:
U posudi pomešajte žumanca, mast (ulje) i kajmak, pa dodajte sir, mleko i brašno.
Sve lepo sjedinite i na kraju dodajte sneg od belanaca koji ste umutili.
Umesite testo, a treba da bude žitke strukture.
Izlijte testo u duboku i dobro podmazanu tepsiju i pecite na jakoj vatri da lepo porumeni.

TRADICIONALNA SPASOVDANSKA CICVARA: Recept koji se prenosi s kolena na koleno
Ovaj recept se ne zapisuje, nego pamti

Ove kiflice ostaju mekane čak 5 dana: Evo šta treba da stavite u testo kako bi ostale sočne dugo, dugo vremena
Gotove pospite šećerom u prahu

RECEPT IMA 3 MILIONA PREGLEDA: Ovu pitu od jabuka iz 1894. godine nekada su smatrali najboljim slatkišem na svetu!
Uprkos tome što im nisu bili dostupni mikseri i razni sastojci koji nas danas čekaju na svakom koraku, u prošlosti su se ljudi dovijali i uspevali da pripreme slasne deserte koji se pamte i danas.

Orahovača kakvu su pravili naši preci: Ovaj tajni recept star sto godina se i danas koristi u manastirima
Ako volite domaće likere s dušom i istorijom, sada je pravi trenutak da pripremite orahovaču

Šta je BULGUR i kako se sprema? Preporučuje se u svim dijetama
Poreklom je sa Bliskog Istoka i jedan je od najstarijih oblika žitarica koje se koriste u ishrani čoveka.
Komentari(0)