Topla, mekana, jeftina i topi se pod nepcima: Starinski recept za UŽIČKU RAZLJEVUŠU od koje miriše cela kuća
Isprobajte starinski recept za užičku pitu razljevušu sa sirom.
Brza užička pita razljevuša sve je što vam je potrebno u jednom obroku!
Sprema se za tili čas, jeftina je, ne treba vam mnogo sastojaka, a peče se bez kora. Doslovno nije potrebno više od par minuta za pripremu, a onda samo treba da sačekate da se zapeče.
Isprobajte ovaj starinski recept za savršenstvo sa sirom i kajmakom!
Možda vas zanima:
MUSLIMANI U STAROJ RAŠKOJ SU UVEK ČUVALI I POŠTOVALI SRPSKU TRADICIJU Recept za jelo koje su pravili na dan Svetog Save
Na Savicu treba jesti masenicu
OVA PITA BILA JE HIT U JUGOSLAVIJI Svaka domaćica znala je recept napamet, lako se pravi, a preukusna je (VIDEO)
Jasno je da naš narod obožava pite te postoje razni načini pravljenja i ukusi pite. Ako vam je dosadila standardna pita, evo jednog starog i dobro poznatog recepta za propeć.
Možda vas zanima:
MUSLIMANI U STAROJ RAŠKOJ SU UVEK ČUVALI I POŠTOVALI SRPSKU TRADICIJU Recept za jelo koje su pravili na dan Svetog Save
Na Savicu treba jesti masenicu
OVA PITA BILA JE HIT U JUGOSLAVIJI Svaka domaćica znala je recept napamet, lako se pravi, a preukusna je (VIDEO)
Jasno je da naš narod obožava pite te postoje razni načini pravljenja i ukusi pite. Ako vam je dosadila standardna pita, evo jednog starog i dobro poznatog recepta za propeć.
Možda vas zanima:
MUSLIMANI U STAROJ RAŠKOJ SU UVEK ČUVALI I POŠTOVALI SRPSKU TRADICIJU Recept za jelo koje su pravili na dan Svetog Save
Na Savicu treba jesti masenicu
OVA PITA BILA JE HIT U JUGOSLAVIJI Svaka domaćica znala je recept napamet, lako se pravi, a preukusna je (VIDEO)
Jasno je da naš narod obožava pite te postoje razni načini pravljenja i ukusi pite. Ako vam je dosadila standardna pita, evo jednog starog i dobro poznatog recepta za propeć.
Sastojci:
Možda vas zanima:
MUSLIMANI U STAROJ RAŠKOJ SU UVEK ČUVALI I POŠTOVALI SRPSKU TRADICIJU Recept za jelo koje su pravili na dan Svetog Save
Na Savicu treba jesti masenicu
OVA PITA BILA JE HIT U JUGOSLAVIJI Svaka domaćica znala je recept napamet, lako se pravi, a preukusna je (VIDEO)
Jasno je da naš narod obožava pite te postoje razni načini pravljenja i ukusi pite. Ako vam je dosadila standardna pita, evo jednog starog i dobro poznatog recepta za propeć.
Možda vas zanima:
MUSLIMANI U STAROJ RAŠKOJ SU UVEK ČUVALI I POŠTOVALI SRPSKU TRADICIJU Recept za jelo koje su pravili na dan Svetog Save
Na Savicu treba jesti masenicu
OVA PITA BILA JE HIT U JUGOSLAVIJI Svaka domaćica znala je recept napamet, lako se pravi, a preukusna je (VIDEO)
Jasno je da naš narod obožava pite te postoje razni načini pravljenja i ukusi pite. Ako vam je dosadila standardna pita, evo jednog starog i dobro poznatog recepta za propeć.
300 g kukuruznog brašna
150 g kajmaka
300 ml mleka
300 g sira
1 kašika masti ili 1 šoljica ulja
2 jajeta
Priprema:
U posudi pomešajte žumanca, mast (ulje) i kajmak, pa dodajte sir, mleko i brašno.
Umesite testo, a treba da bude žitke strukture.
Izlijte testo u duboku i dobro podmazanu tepsiju i pecite na jakoj vatri da lepo porumeni.
NAJBRŽE LJUŠĆENJE PAPRIKA: Trikovi koji skraćuju put do ajvara
Evo kako da oljuštite pečene paprike za tili čas
TITOV AJVAR U DVE BOJE: Po receptu čuvenog kuvara Škrbe
I Tito je voleo ajvar! Doživotni predsednik SFRJ i osvedočeni gurman uživao je u ukusnim zalogajima, a omiljena zimnica spremala mu se u dve boje.
NAPRAVITE NAJBOLJU SRPSKU SARMU: Naše bake su koristile OVE TRIKOVE za najukusnije jelo
Tradicionalna jela su nam omiljena i ništa se ne može porediti sa njima. Kada pomislimo na pripremu kuvanog kiselog kupusa, odmah se setimo da ga naše mame i bake prave na najukusniji način i da njihovu pripremu ne može da zameni nijedna druga.
ZLATIBORSKI RECEPT ZA KISELE KRASTVAČIĆE ZA KOJIM SU RUSI ODLEPILI: Ove korake DOMAĆICE SA PLANINE su dugo ČUVALE
Ovo je recept za kisele krastavčiće koji će vas oduševiti
LISNATI PUŽIĆI SA SUVIM GROŽĐEM Savršeno slatko pecivo za sve prilike
Ako tražite jednostavan recept za desert koji će očarati vaše ukućane i goste, lisnati pužići sa suvim grožđem su pravi izbor.
Komentari(0)