NE BACAJTE PETELJKE OD PAPRIKA: Oduševićete se kada čujete za šta vam mogu poslužiti
Zanimljiv trik koji treba da isprobate
Sigurno najpre bacite peteljke kada seckate paprike. Tad pravite veliku grešku. Zašto?
Umesto da ih bacite, stavite ih u kesu pa odložite u zamrzivač.
Čak i kad prođe njihova sezona uživaćete u njihovom ukusu. Peteljke će obogatiti vaš obrok.
Možda vas zanima:
Jelena iz Topole ne odustaje od tradicije, iako je sada jeftinije kupiti gotovu teglu u marketu ona je naložila šporet smederevac
Prava srpska domaćica u jesen nosi miris balkanskog kavijara u kosi
Možda vas zanima:
Jelena iz Topole ne odustaje od tradicije, iako je sada jeftinije kupiti gotovu teglu u marketu ona je naložila šporet smederevac
Prava srpska domaćica u jesen nosi miris balkanskog kavijara u kosi
Možda vas zanima:
Jelena iz Topole ne odustaje od tradicije, iako je sada jeftinije kupiti gotovu teglu u marketu ona je naložila šporet smederevac
Prava srpska domaćica u jesen nosi miris balkanskog kavijara u kosi
Kad dođe zima izvadite peteljke iz zamrzivača i ubacite ih u hranu koju spremate.
Kad spremite jelo i odlučite da ga jedete, peteljke treba da izvadite. Nemojte ih jesti! NJihova uloga je samo da začine jelo!
Jelo će biti mnogo ukusnije, isprobajte.
Jelo koje će vas oduševiti: Starinski recept za kraljicu pita, nećete se pokajati ako probate čuveni propeć
Jug Srbije i dalje čuva duh starih gastronomskih pikanterija, a ovo je jedna koja opstaje vekovima
KO MOŽE DA JOJ ODOLI? Dobro poznata pita od BUNDEVE po bakinom receptu
Od slatkog najslađe.
Omiljeno jelo po receptu naših baka: Generacije odrasle na ovom jelu, a vama je ovo odlična ideja za ukusan ručak
Ovaj recept po tradiciji naših baka pruža ne samo nutritivno bogat obrok, već i ukus koji vraća u detinjstvo
Zapanjujuća moć KISELOG KUPUSA: ZDRAVIJI je od većine lekovitih biljaka - kažu da leči čak DEVET tegoba
Lekovitost kiselog kupusa nadilazi lekovitost mnogih poznatih biljaka. Sto grama sirovog kiselog kupusa sadrži čak 20 mg vitamina C. Slede vitamin A, folna kiselina, magnezijum, gvožđe, fosfor, kalcijum, kalijum, natrijum i belančevine. Odličan je izvor vitamina B12, zbog toga se posebno preporučuje vegetarijancima i veganima. Crveni kupus je i do sedam puta lekovitiji od belog
Komentari(0)