Apsolutno SVI GREŠIMO U OVOME kada kuvamo TURSKU KAFU: Ovako se PRAVILNO priprema, caka je u jednom JEDNOSTAVNOM TRIKU
Kažu naše mame i bake svojim naslednicama često da kad nauče da kuvaju tursku kafu - mogu i da se udaju. Iako nije neka prevelika nauka, ili pak ozbiljna kulinarska veština, ne polazi svakom od ruke da napravu dobru kafu.
Neko kuva "gromovaču", neko "sikterušu", ali mnogi umeju i da pogode onu pravu meru. Malo kajmaka na vrhu, da bude dovoljno jaka i ukusna pritom je formula za idealnu, ali izgleda da svi kolektivno grešimo u njenom spremanju, a u videu koji vam donosimo možete da vidite trik za savršenu domaću kafu.
Neka vam kafa više puta "provri", pa nam javite kakvog je ukusa i ima li razlike u mirisu i ukusu u odnosu na tradicionalan način pripreme.
(Blic)
Možda vas zanima:
EVO KAKO DA NA SUVIM MESTIMA PONOVO NARASTE TRAVA: Stari jeftin trik!
Potrebno je oko 7 dana da počne da deluje
MLEKO ČINI ČUDA ZA CVEĆE: Ako se upotrebi na ovaj način, sprečava razvoj bolesti i štiti biljke od štetočina! (RECEPT)
Za ovaj čudesni rastvor potrebna su vam samo 2 sastojka
Možda vas zanima:
EVO KAKO DA NA SUVIM MESTIMA PONOVO NARASTE TRAVA: Stari jeftin trik!
Potrebno je oko 7 dana da počne da deluje
MLEKO ČINI ČUDA ZA CVEĆE: Ako se upotrebi na ovaj način, sprečava razvoj bolesti i štiti biljke od štetočina! (RECEPT)
Za ovaj čudesni rastvor potrebna su vam samo 2 sastojka
Možda vas zanima:
EVO KAKO DA NA SUVIM MESTIMA PONOVO NARASTE TRAVA: Stari jeftin trik!
Potrebno je oko 7 dana da počne da deluje
MLEKO ČINI ČUDA ZA CVEĆE: Ako se upotrebi na ovaj način, sprečava razvoj bolesti i štiti biljke od štetočina! (RECEPT)
Za ovaj čudesni rastvor potrebna su vam samo 2 sastojka
POSNE Toblerone brza i ukusna poslastica za celu porodicu
Post odmiče a naša potreba da se zasladimo je konstantna. Danas donosimo recept za brze i ukusne posne toblerone u kojima ćete uživati.
RECEPT ZA STARINSKO JELO NAŠIH BAKA: Pogledajte kako se sprema ričet
Ričet je jelo koje je znala da spremi svaka domaćića u Jugoslaviji
BRZA I UKUSNA Posna oblanda, gotova za tren a ukus prste da poližeš!
Veliki post je već pri kraju i domaćicama polako ponestaju ideje za posna jela i dezerte. Svi smo u škripcu sa vremenom, pa vam donosimo recept za jednostavnu posnu oblandu koja se brzo pravi a savršenog je ukusa.
KOLAČ SA VIŠNJAMA NA ČAŠE SE SPREMA SAMO 10 MINUTA: Najlepša poslastica - jeftini sastojci i svima uspeva
Kolač sa višnjama na čaše je najlepša poslastica koja se sprema za 10 minuta
TRIK ISKUSNIH DOMAĆICA: Zašto se maslac prekriva čašom?
Tajni kulinarski trik koje mnoge domaćice koriste
Komentari(0)