UVEK ĆE VAM UGREJATI SRCE Najbolji recept za domaću pileću supu sa samo 5 sastojaka
Domaća pileća supa sa rezancima uvek prija stomaku, pre svakog glavnog obroka.

Domaća pileća supa sa rezancima je dobar način da se oprobate u ulozi domaćice, ili da jednostavna uživate u toplom obroku.
Možda vas zanima:

ZA DORUČAK ILI VEČERU - VI BIRATE Seljačka pita će vas oboriti s nogu ako je napravite na ovaj način
Kako bi korica bila hrskava, obavezno je prelijte istopljenim puterom.

ZA PRAVE SLADOKUSCE "Pijani Isidor" je pravi kolač za ljubitelje slatkiša
Nema greške ako volite slatko.
Domaća pileća supa sa rezancima uvek prija stomaku, pre svakog glavnog obroka. Znamo miris poznate supe sa rezancima ili knedlama, koja zaista leči dušu, naročito tokom hladnih dana. Možda nećete imati vremena da domaću supu pravite često, ali povremeno neće biti previše zahtevno i teško.
Evo kako da je pripremite na najbolji mogući način.
Sastojci:
- piletina
- 1 crni luk
- veza zeleni
- celer
- domaći rezanci
Recept za domaću pileću supu sa rezancima:
Domaću pileću supu sa rezancima počnite da pravite tako što ćete piletinu da stavite u hladnu vodu da se kuva. U međuvremenu na drugoj ringli u tiganj sipajte malo ulja i propržite crni luk koji ste isekli na polutke. Dodajte ga u meso i posolite sve. Kada je meso polugotovo, dodajte iseckanu vezu zeleni i celer. Gotovu supu procedite, dodajte rezanca i ostavite još kratko da se kuva. Servirajte i uživajte u domaćoj pilećoj supi sa rezancima.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.

I za vreme posta najveći gurmani mogu da uživaju: Sarma prste da poližete, ona s mesom vam više neće pasti na pamet
Posna trpeza može biti podjednako ukusna kao i mrsna.

OVAKO NASTAJU "BOMBONE OD SVINJE" Srpski čvarci po ukusu i kvalitetu jedinstveni u celom svetu!
Sa prvim hladnim danima srpski domaćini već razmišljaju kako da zagreju stomak.

KRALJICA SRPSKE TRPEZE Najbolji recept za lisnatu pogaču
Lisnata pogača je kraljica domaćih trpeza – mekana, slojevita i prepuna ukusa, topi se u ustima i mami mirisom iz rerne.

TRIK ZA PRAVLJENJE PALAČINKI: Znaju ga samo iskusne domaćice, a potreban vam je jedan sastojak
Retko ko može odoleti mekanim i sočnim palačinkama, koje uz omiljeni namaz postaju pravi desert iz snova
Komentari(0)