KOLAČ S JABUKAMA I PUDINGOM: Možete ga napraviti u bilo koje doba godine, a savršena kombinacija je SA SLADOLEDOM
Recept za kolač sa jabukama i pudingom je neverovatno jednostavan, a ukusom osvaja već pri prvom zalogaju.
Priprema mu je - ne može lakša, a ukus - ne može bolje. Isprobajte i uverite se i sami.
Sastojci:
- Keks za podlogu
- 1 kg očišćenih i nasečenih jabuka
- 1/2 litra vode
- 6 kašika šećera
- 2 vanilin šećera
- 2 pudinga od vanile
- 1 šlag pena
Priprema:
Možda vas zanima:
KOLAČ SA PEČENIM JABUKAMA: Preukusna poslastica koja će vas osvežiti, a sprema se brzo i lako
Isprobajte kolač čiji je ukus oduševio mnoge sladokusce
Poslastica prema receptu naših baka: Kolač sa jabukama kome nećete moći da odolite (VIDEO)
Ideja za kolač sa jabukama i orasima
Možda vas zanima:
KOLAČ SA PEČENIM JABUKAMA: Preukusna poslastica koja će vas osvežiti, a sprema se brzo i lako
Isprobajte kolač čiji je ukus oduševio mnoge sladokusce
Poslastica prema receptu naših baka: Kolač sa jabukama kome nećete moći da odolite (VIDEO)
Ideja za kolač sa jabukama i orasima
Možda vas zanima:
KOLAČ SA PEČENIM JABUKAMA: Preukusna poslastica koja će vas osvežiti, a sprema se brzo i lako
Isprobajte kolač čiji je ukus oduševio mnoge sladokusce
Poslastica prema receptu naših baka: Kolač sa jabukama kome nećete moći da odolite (VIDEO)
Ideja za kolač sa jabukama i orasima
1. Keks složite u tepsiju (količina zavisi od veličine tepsije).
2. U duboku posudu stavite očišćene i nasečene jabuke, šećer i vodu. Kuvajte dok jabuke ne počnu da se raspadaju. Dodajte vanilin šećer. U tu smesu dodajte dva pudinga od vanile razmućena u malo vode. Kuvajte još nekoliko minuta pa vruć fil prelijte preko keksa.
3. Ostavite da se ohladi i nakon toga kolač premažite umućenim šlagom.
SRPKINJE OVAKO PRAVE NAJJAČI KOLAČ! Kraljica slavske trpeze za Svetog Nikolu - POSNA BAJADERA ODUZIMA DAH
U nastavku donosimo najbolji recept za posne bajadere koji će oduševiti i najzahtevnije sladokusce.
Srpski siromašni slatkiš postao delikates u svetu: Dok se mi svađamo oko imena, dospeo na listu najboljih dezerata
Taste Atlas u svom opisu navodi da su gomboce, odnosno knedle sa šljivama, punjene knedle koje se konzumiraju širom Balkana, naročito u Srbiji i Hrvatskoj
OD BALKANA DO SVETSKIH METROPOLA: Kako su ćevapi postali popularni u celom svetu?
U Srbiji je spremanje ćevapa usavršeno do perfekcije.
Domaći posni majonez iz BAKINE SVESKE! Recept mora znati svaka domaćica - caka je u jednoj NAMIRNICI, KAO MRSNI
Bez jaja i bez kompromisa u ukusu.
Kraljica posne trpeze: Bakin stari recept za neodoljivu proju, siguran uspeh koji ne možete promašiti
Ukusan obrok kojem niko ne može odoleti.
Komentari(0)