Najsočniji kolač sa jabukam: Jednostavna i brza priprema
Kolač sa jabukama za vikend pred nama
Potrebno je za biskvit:
- 4 jaja
- 100 g šećera
- 6 kašika brašna
- 1 prašak za pecivo
- korica narandže
- 50 ml ulja
- 200 ml jogurta
- 50 grsuvog grožđa
- 50 g suve brusnice
Za nadev je potrebno:
- 3 jabuke
- 100 g mlevenih oraha
- 100 g mlevenog keksa
- cimet
Priprema:
Možda vas zanima:
Poslastica prema receptu naših baka: Kolač sa jabukama kome nećete moći da odolite (VIDEO)
Ideja za kolač sa jabukama i orasima
KOLAČ S JABUKAMA I PUDINGOM: Možete ga napraviti u bilo koje doba godine, a savršena kombinacija je SA SLADOLEDOM
Recept za kolač sa jabukama i pudingom je neverovatno jednostavan, a ukusom osvaja već pri prvom zalogaju.
Možda vas zanima:
Poslastica prema receptu naših baka: Kolač sa jabukama kome nećete moći da odolite (VIDEO)
Ideja za kolač sa jabukama i orasima
KOLAČ S JABUKAMA I PUDINGOM: Možete ga napraviti u bilo koje doba godine, a savršena kombinacija je SA SLADOLEDOM
Recept za kolač sa jabukama i pudingom je neverovatno jednostavan, a ukusom osvaja već pri prvom zalogaju.
Možda vas zanima:
Poslastica prema receptu naših baka: Kolač sa jabukama kome nećete moći da odolite (VIDEO)
Ideja za kolač sa jabukama i orasima
KOLAČ S JABUKAMA I PUDINGOM: Možete ga napraviti u bilo koje doba godine, a savršena kombinacija je SA SLADOLEDOM
Recept za kolač sa jabukama i pudingom je neverovatno jednostavan, a ukusom osvaja već pri prvom zalogaju.
Umutiti jaja sa šećerom, dodati brašno sa praškom za pecivo. Ubaciti suvo grožđe i brusnicu.
Dodati ulje, jogurt, koricu narandže i sve polako izjednačiti. Na dno sipati nekoliko kašita testa, pa rasporediti samo koliko da pokrije dno. Poređati jabuke na tanje listove, pa posuti cimetom.
Posuti mlevene orahe i mleveni keks. Preko polako rasporedite ostatak testa. Peći na 200 stepeni C oko 45-50 minuta. Ostaviti da se prohladi, pa ga okrenuti na dasku posuti vanilin šećerom i iseći...
Božićna torta: Prava domaćinska poslastica od oraha, jaja i čokolade
Pred nama su najlepši praznici, a mi vam donosimo recept za poslasticu koja je ulepšati praznične dane
Jeste li probali ovakvo pohovano meso? Jedan sastojak daje mu neverovatnu hrskavost
Pohovano meso je već poznato kao jedno od najpopularnijih jela, a najčešće je i na jelovnicima restorana – siguran izbor koji većina voli. Lako se pravi kod kuće, a ono što mu je zapravo najveća prednost je hrskavost.
Najsočniji kolač sa jabukam: Jednostavna i brza priprema
Kolač sa jabukama za vikend pred nama
Ovo je recept za medenjake od pre sto godina: Danima ostaju meki, evo u čemu je caka
Ukoliko ste ljubitelj klasičnih starinskih medenjaka koji sastojcima opravdavaju svoj naziv, isprobajte recept koji odoleva zubu vremena duže od jednog veka
Evo kako da pripremite najbolje kuvano vino: Samo pazite na 1 stvar i uživaćete tokom praznika
Donosimo vam recept za najukusnije kuvano vino.
Komentari(0)