STARINSKI RECEPT ZA SLATKIŠ KOJI SVE GENERACIJE OBOŽAVAJU Napravite bakin kolač na ovaj način i neće biti greške
Može vam zameniti kako doručak, tako i večeru, a lako se kombinuje uz razne namirnice. Zato pustite mašti na volju i uživajte u fenomenalnom ukusu.

Bakin kolač je jedna od omiljenih slatkiša na našim prostorima. Osim što vam zaista nije potrebno mnogo vremena da ga napravite, imaćete poslasticu koja ostaje sveža čitave nedelje. Može vam zameniti kako doručak, tako i večeru, a lako se kombinuje uz razne namirnice. Zato pustite mašti na volju i uživajte u fenomenalnom ukusu.
Sastojci:
Možda vas zanima:

NEMA BOLJE STARINSKE POSLASTICE OD OVE Tradicionalni recept za bakin kolač koji će vas oduševiti
Može se jesti sa raznim dodacima kao što su krem, džem, voće, šlag, čokolada...

STARINSKI RECEPT ZA SLATKIŠ KOJI SVE GENERACIJE OBOŽAVAJU Napravite bakin kolač na ovaj način i neće biti greške
Uživaćete i vi, a i vaši gosti.
Možda vas zanima:

NEMA BOLJE STARINSKE POSLASTICE OD OVE Tradicionalni recept za bakin kolač koji će vas oduševiti
Može se jesti sa raznim dodacima kao što su krem, džem, voće, šlag, čokolada...

STARINSKI RECEPT ZA SLATKIŠ KOJI SVE GENERACIJE OBOŽAVAJU Napravite bakin kolač na ovaj način i neće biti greške
Uživaćete i vi, a i vaši gosti.
Možda vas zanima:

NEMA BOLJE STARINSKE POSLASTICE OD OVE Tradicionalni recept za bakin kolač koji će vas oduševiti
Može se jesti sa raznim dodacima kao što su krem, džem, voće, šlag, čokolada...

STARINSKI RECEPT ZA SLATKIŠ KOJI SVE GENERACIJE OBOŽAVAJU Napravite bakin kolač na ovaj način i neće biti greške
Uživaćete i vi, a i vaši gosti.
- 4 jaja,
- 600 g brašna,
- 1 čaša mleka,
- 1 čaša ulja,
- 2 čaše šećera,
- 1 prašak za pecivo
Možda vas zanima:

NEMA BOLJE STARINSKE POSLASTICE OD OVE Tradicionalni recept za bakin kolač koji će vas oduševiti
Može se jesti sa raznim dodacima kao što su krem, džem, voće, šlag, čokolada...

STARINSKI RECEPT ZA SLATKIŠ KOJI SVE GENERACIJE OBOŽAVAJU Napravite bakin kolač na ovaj način i neće biti greške
Uživaćete i vi, a i vaši gosti.
Možda vas zanima:

NEMA BOLJE STARINSKE POSLASTICE OD OVE Tradicionalni recept za bakin kolač koji će vas oduševiti
Može se jesti sa raznim dodacima kao što su krem, džem, voće, šlag, čokolada...

STARINSKI RECEPT ZA SLATKIŠ KOJI SVE GENERACIJE OBOŽAVAJU Napravite bakin kolač na ovaj način i neće biti greške
Uživaćete i vi, a i vaši gosti.
Možda vas zanima:

NEMA BOLJE STARINSKE POSLASTICE OD OVE Tradicionalni recept za bakin kolač koji će vas oduševiti
Može se jesti sa raznim dodacima kao što su krem, džem, voće, šlag, čokolada...

STARINSKI RECEPT ZA SLATKIŠ KOJI SVE GENERACIJE OBOŽAVAJU Napravite bakin kolač na ovaj način i neće biti greške
Uživaćete i vi, a i vaši gosti.
Možda vas zanima:

NEMA BOLJE STARINSKE POSLASTICE OD OVE Tradicionalni recept za bakin kolač koji će vas oduševiti
Može se jesti sa raznim dodacima kao što su krem, džem, voće, šlag, čokolada...

STARINSKI RECEPT ZA SLATKIŠ KOJI SVE GENERACIJE OBOŽAVAJU Napravite bakin kolač na ovaj način i neće biti greške
Uživaćete i vi, a i vaši gosti.
Možda vas zanima:

NEMA BOLJE STARINSKE POSLASTICE OD OVE Tradicionalni recept za bakin kolač koji će vas oduševiti
Može se jesti sa raznim dodacima kao što su krem, džem, voće, šlag, čokolada...

STARINSKI RECEPT ZA SLATKIŠ KOJI SVE GENERACIJE OBOŽAVAJU Napravite bakin kolač na ovaj način i neće biti greške
Uživaćete i vi, a i vaši gosti.
Možda vas zanima:

NEMA BOLJE STARINSKE POSLASTICE OD OVE Tradicionalni recept za bakin kolač koji će vas oduševiti
Može se jesti sa raznim dodacima kao što su krem, džem, voće, šlag, čokolada...

STARINSKI RECEPT ZA SLATKIŠ KOJI SVE GENERACIJE OBOŽAVAJU Napravite bakin kolač na ovaj način i neće biti greške
Uživaćete i vi, a i vaši gosti.
Možda vas zanima:

NEMA BOLJE STARINSKE POSLASTICE OD OVE Tradicionalni recept za bakin kolač koji će vas oduševiti
Može se jesti sa raznim dodacima kao što su krem, džem, voće, šlag, čokolada...

STARINSKI RECEPT ZA SLATKIŠ KOJI SVE GENERACIJE OBOŽAVAJU Napravite bakin kolač na ovaj način i neće biti greške
Uživaćete i vi, a i vaši gosti.
Možda vas zanima:

NEMA BOLJE STARINSKE POSLASTICE OD OVE Tradicionalni recept za bakin kolač koji će vas oduševiti
Može se jesti sa raznim dodacima kao što su krem, džem, voće, šlag, čokolada...

STARINSKI RECEPT ZA SLATKIŠ KOJI SVE GENERACIJE OBOŽAVAJU Napravite bakin kolač na ovaj način i neće biti greške
Uživaćete i vi, a i vaši gosti.
Možda vas zanima:

NEMA BOLJE STARINSKE POSLASTICE OD OVE Tradicionalni recept za bakin kolač koji će vas oduševiti
Može se jesti sa raznim dodacima kao što su krem, džem, voće, šlag, čokolada...

STARINSKI RECEPT ZA SLATKIŠ KOJI SVE GENERACIJE OBOŽAVAJU Napravite bakin kolač na ovaj način i neće biti greške
Uživaćete i vi, a i vaši gosti.
(za meru se koristi standardna čaša od 180 ml)
Kako se pravi bakin kolač?
U vangli pomešati brašno, prašak za pecivo i šećer, pa dodati jaja, mleko i ulje. Sjediniti u jednoličnu smesu, pa peći u pekaču za galete nekoliko minuta.
Za standardni pekač dovoljna je jedna puna kašika testa, kako biste dobili prepoznatljiv oblik srca. Vodite računa da ne stavljate previše, kako vam testo ne bi curilo, a same galete ostale polužive iznutra, a crne spolja.
Preukusne su i da ih jedete "same", a mogu se sjajno kombinovati uz bilo koji džem, krem ili sladoled.

RECEPT ZA PUNJENE ZAPEČENE PRŽENICE: Ideja za jeftin doručak koji će vas oduševiti (VIDEO)
Prženice pripremljene na poseban način

Ove 3 poslastice Jugosloveni su tamanili: Lako se spremaju, a ukus osvaja, nećete se pokajati ukoliko ih spremite
Ove tri poslastice s razlogom su i danas popularne.

RECEPT ZA PUNJENE PILEĆE ŠNICLE: Idealne su kao glavni obrok, a najbolje se slažu uz kremasti pire krompir i svežu salatu (VIDEO)
Pripremite sočne i neodoljive punjene pileće šnicle koje će vas osvojiti na prvi zalogaj!

TRADICIONALNA SPASOVDANSKA CICVARA: Recept koji se prenosi s kolena na koleno
Ovaj recept se ne zapisuje, nego pamti

Ove kiflice ostaju mekane čak 5 dana: Evo šta treba da stavite u testo kako bi ostale sočne dugo, dugo vremena
Gotove pospite šećerom u prahu
Komentari(0)