JEFTINA, A PREUKUSNA VEČERA Oduševite ukućane uz jelo od samo četiri sastojka
Napravite 2 lažna omleta koja ćete napuniti sirom i eto fantastične večere koju će svi voleti.
Ako ste u žurbi, a želite nešto kvalitetno, ukusno i zasitno, onda obavezno isprobajte ovaj recept. Potrebna su vam 4 jeftina sastojka i to ona koja svi vole, jaja, krompir, sir i mladi luk. Napravite 2 lažna omleta koja ćete napuniti sirom i eto fantastične večere koju će svi voleti.
Sastojci:
Možda vas zanima:
Zašto se u narodnom verovanju stolica ne ostavlja prazna za vreme večere: Mesto bez tela, ali s dušom
U starim srpskim domaćinstvima, posebno na selu, prazna stolica za stolom uveče nije bila slučajnost – već poziv. Verovalo se da mesto bez tela može da privuče onoga koga više nema. Ili onoga ko je nekada sedeo tu – ali nije stigao da se oprosti.
ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara
Možda vas zanima:
Zašto se u narodnom verovanju stolica ne ostavlja prazna za vreme večere: Mesto bez tela, ali s dušom
U starim srpskim domaćinstvima, posebno na selu, prazna stolica za stolom uveče nije bila slučajnost – već poziv. Verovalo se da mesto bez tela može da privuče onoga koga više nema. Ili onoga ko je nekada sedeo tu – ali nije stigao da se oprosti.
ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara
Možda vas zanima:
Zašto se u narodnom verovanju stolica ne ostavlja prazna za vreme večere: Mesto bez tela, ali s dušom
U starim srpskim domaćinstvima, posebno na selu, prazna stolica za stolom uveče nije bila slučajnost – već poziv. Verovalo se da mesto bez tela može da privuče onoga koga više nema. Ili onoga ko je nekada sedeo tu – ali nije stigao da se oprosti.
ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara
- 500 g krompira
- 3 jajeta
- 1 veza mladog luka
- 200 g tvrdog sira
Možda vas zanima:
Zašto se u narodnom verovanju stolica ne ostavlja prazna za vreme večere: Mesto bez tela, ali s dušom
U starim srpskim domaćinstvima, posebno na selu, prazna stolica za stolom uveče nije bila slučajnost – već poziv. Verovalo se da mesto bez tela može da privuče onoga koga više nema. Ili onoga ko je nekada sedeo tu – ali nije stigao da se oprosti.
ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara
Možda vas zanima:
Zašto se u narodnom verovanju stolica ne ostavlja prazna za vreme večere: Mesto bez tela, ali s dušom
U starim srpskim domaćinstvima, posebno na selu, prazna stolica za stolom uveče nije bila slučajnost – već poziv. Verovalo se da mesto bez tela može da privuče onoga koga više nema. Ili onoga ko je nekada sedeo tu – ali nije stigao da se oprosti.
ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara
Možda vas zanima:
Zašto se u narodnom verovanju stolica ne ostavlja prazna za vreme večere: Mesto bez tela, ali s dušom
U starim srpskim domaćinstvima, posebno na selu, prazna stolica za stolom uveče nije bila slučajnost – već poziv. Verovalo se da mesto bez tela može da privuče onoga koga više nema. Ili onoga ko je nekada sedeo tu – ali nije stigao da se oprosti.
ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara
Možda vas zanima:
Zašto se u narodnom verovanju stolica ne ostavlja prazna za vreme večere: Mesto bez tela, ali s dušom
U starim srpskim domaćinstvima, posebno na selu, prazna stolica za stolom uveče nije bila slučajnost – već poziv. Verovalo se da mesto bez tela može da privuče onoga koga više nema. Ili onoga ko je nekada sedeo tu – ali nije stigao da se oprosti.
ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara
Možda vas zanima:
Zašto se u narodnom verovanju stolica ne ostavlja prazna za vreme večere: Mesto bez tela, ali s dušom
U starim srpskim domaćinstvima, posebno na selu, prazna stolica za stolom uveče nije bila slučajnost – već poziv. Verovalo se da mesto bez tela može da privuče onoga koga više nema. Ili onoga ko je nekada sedeo tu – ali nije stigao da se oprosti.
ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara
Možda vas zanima:
Zašto se u narodnom verovanju stolica ne ostavlja prazna za vreme večere: Mesto bez tela, ali s dušom
U starim srpskim domaćinstvima, posebno na selu, prazna stolica za stolom uveče nije bila slučajnost – već poziv. Verovalo se da mesto bez tela može da privuče onoga koga više nema. Ili onoga ko je nekada sedeo tu – ali nije stigao da se oprosti.
ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara
Možda vas zanima:
Zašto se u narodnom verovanju stolica ne ostavlja prazna za vreme večere: Mesto bez tela, ali s dušom
U starim srpskim domaćinstvima, posebno na selu, prazna stolica za stolom uveče nije bila slučajnost – već poziv. Verovalo se da mesto bez tela može da privuče onoga koga više nema. Ili onoga ko je nekada sedeo tu – ali nije stigao da se oprosti.
ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara
Priprema:
Krompir oljuštite i izrendajte, pa pomešajte sa jajima koja ste prethodno umutili, seckanim mladim lukom, pa posolite i pobiberite. Sve dobro promešajte.
U tiganj sipajte malo ulja, pa kada se zagreje dodajte pola smese sa krompirom i lepo rasporedite po celom tiganju. Možete i da poklopite, a kada krompir dobije zlatnu boju sa donje strane, okrenite na drugu pomoću špatule. Pržite još 2-3 minuta, pa izvadite iz tiganja. U isti sipajte još malo ulja, pa stavite drugu polovinu smese sa krompirom. Pripremite na isti način kao i prvu polovinu smese.
Kada okrenete „palačinku“ od krompira na drugu stranu, pospite rendanim sirom i preklopite prvom „palačinkom“ od krompira (koju ste izvadili na tanjir). Ostavite još par minuta u tiganju i servirajte.
OD BALKANA DO SVETSKIH METROPOLA: Kako su ćevapi postali popularni u celom svetu?
U Srbiji je spremanje ćevapa usavršeno do perfekcije.
Domaći posni majonez iz BAKINE SVESKE! Recept mora znati svaka domaćica - caka je u jednoj NAMIRNICI, KAO MRSNI
Bez jaja i bez kompromisa u ukusu.
Kraljica posne trpeze: Bakin stari recept za neodoljivu proju, siguran uspeh koji ne možete promašiti
Ukusan obrok kojem niko ne može odoleti.
Prava posna rozen torta koja dovodi goste! Bez mleka i putera, a ukus za 10-ku
Ako postoji kolač koji u danima posta spaja nostalgiju, jednostavnost i raskošan ukus, onda je to bez ikakve sumnje rozen torta.
Sve žene u bivšoj Jugi su nekada pravile ovaj sjajni kolač – a danas ga znaju sami oni najstariji (recept)
Ovaj sjajni kolač je bio omiljena poslastica mnogih u bivšoj Jugi.
Komentari(0)