JEFTINA, A PREUKUSNA VEČERA Oduševite ukućane uz jelo od samo četiri sastojka
Napravite 2 lažna omleta koja ćete napuniti sirom i eto fantastične večere koju će svi voleti.

Ako ste u žurbi, a želite nešto kvalitetno, ukusno i zasitno, onda obavezno isprobajte ovaj recept. Potrebna su vam 4 jeftina sastojka i to ona koja svi vole, jaja, krompir, sir i mladi luk. Napravite 2 lažna omleta koja ćete napuniti sirom i eto fantastične večere koju će svi voleti.
Sastojci:
Možda vas zanima:

ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara

TRADICIONALNI DORUČAK I ZAŠTO GA VOLIMO Jaja na srpski način su odličan izbor da počnete svoj dan
Omlet i kajgana su odličan izbor za doručak, jer uz njih možete kombinovati i druge namirnice. U srpskoj kuhinji su to najčešće slanina, paprika ili kobasica, koje će dati poseban ukus ovima jelima. Zato, ukoliko želite obilan i zdrav obrok, bogat proteinima, izaberite jaja pripremljena po srpskom tradicionalnom receptu.
Možda vas zanima:

ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara

TRADICIONALNI DORUČAK I ZAŠTO GA VOLIMO Jaja na srpski način su odličan izbor da počnete svoj dan
Omlet i kajgana su odličan izbor za doručak, jer uz njih možete kombinovati i druge namirnice. U srpskoj kuhinji su to najčešće slanina, paprika ili kobasica, koje će dati poseban ukus ovima jelima. Zato, ukoliko želite obilan i zdrav obrok, bogat proteinima, izaberite jaja pripremljena po srpskom tradicionalnom receptu.
Možda vas zanima:

ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara

TRADICIONALNI DORUČAK I ZAŠTO GA VOLIMO Jaja na srpski način su odličan izbor da počnete svoj dan
Omlet i kajgana su odličan izbor za doručak, jer uz njih možete kombinovati i druge namirnice. U srpskoj kuhinji su to najčešće slanina, paprika ili kobasica, koje će dati poseban ukus ovima jelima. Zato, ukoliko želite obilan i zdrav obrok, bogat proteinima, izaberite jaja pripremljena po srpskom tradicionalnom receptu.
- 500 g krompira
- 3 jajeta
- 1 veza mladog luka
- 200 g tvrdog sira
Možda vas zanima:

ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara

TRADICIONALNI DORUČAK I ZAŠTO GA VOLIMO Jaja na srpski način su odličan izbor da počnete svoj dan
Omlet i kajgana su odličan izbor za doručak, jer uz njih možete kombinovati i druge namirnice. U srpskoj kuhinji su to najčešće slanina, paprika ili kobasica, koje će dati poseban ukus ovima jelima. Zato, ukoliko želite obilan i zdrav obrok, bogat proteinima, izaberite jaja pripremljena po srpskom tradicionalnom receptu.
Možda vas zanima:

ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara

TRADICIONALNI DORUČAK I ZAŠTO GA VOLIMO Jaja na srpski način su odličan izbor da počnete svoj dan
Omlet i kajgana su odličan izbor za doručak, jer uz njih možete kombinovati i druge namirnice. U srpskoj kuhinji su to najčešće slanina, paprika ili kobasica, koje će dati poseban ukus ovima jelima. Zato, ukoliko želite obilan i zdrav obrok, bogat proteinima, izaberite jaja pripremljena po srpskom tradicionalnom receptu.
Možda vas zanima:

ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara

TRADICIONALNI DORUČAK I ZAŠTO GA VOLIMO Jaja na srpski način su odličan izbor da počnete svoj dan
Omlet i kajgana su odličan izbor za doručak, jer uz njih možete kombinovati i druge namirnice. U srpskoj kuhinji su to najčešće slanina, paprika ili kobasica, koje će dati poseban ukus ovima jelima. Zato, ukoliko želite obilan i zdrav obrok, bogat proteinima, izaberite jaja pripremljena po srpskom tradicionalnom receptu.
Možda vas zanima:

ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara

TRADICIONALNI DORUČAK I ZAŠTO GA VOLIMO Jaja na srpski način su odličan izbor da počnete svoj dan
Omlet i kajgana su odličan izbor za doručak, jer uz njih možete kombinovati i druge namirnice. U srpskoj kuhinji su to najčešće slanina, paprika ili kobasica, koje će dati poseban ukus ovima jelima. Zato, ukoliko želite obilan i zdrav obrok, bogat proteinima, izaberite jaja pripremljena po srpskom tradicionalnom receptu.
Možda vas zanima:

ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara

TRADICIONALNI DORUČAK I ZAŠTO GA VOLIMO Jaja na srpski način su odličan izbor da počnete svoj dan
Omlet i kajgana su odličan izbor za doručak, jer uz njih možete kombinovati i druge namirnice. U srpskoj kuhinji su to najčešće slanina, paprika ili kobasica, koje će dati poseban ukus ovima jelima. Zato, ukoliko želite obilan i zdrav obrok, bogat proteinima, izaberite jaja pripremljena po srpskom tradicionalnom receptu.
Možda vas zanima:

ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara

TRADICIONALNI DORUČAK I ZAŠTO GA VOLIMO Jaja na srpski način su odličan izbor da počnete svoj dan
Omlet i kajgana su odličan izbor za doručak, jer uz njih možete kombinovati i druge namirnice. U srpskoj kuhinji su to najčešće slanina, paprika ili kobasica, koje će dati poseban ukus ovima jelima. Zato, ukoliko želite obilan i zdrav obrok, bogat proteinima, izaberite jaja pripremljena po srpskom tradicionalnom receptu.
Možda vas zanima:

ŠOK NA POŽAREVAČKOM VAŠARU Emilija večerala pod šatorom, a račun kao u Hiltonu, "pljeska 1.200 dinara"
Ovo je prvi put da sam rešila da probam nešto od hrane pod šatorom. Zanimalo me je koliko to može da košta. Pa ne može valjda na vašaru da bude više od 2.000 dinara

TRADICIONALNI DORUČAK I ZAŠTO GA VOLIMO Jaja na srpski način su odličan izbor da počnete svoj dan
Omlet i kajgana su odličan izbor za doručak, jer uz njih možete kombinovati i druge namirnice. U srpskoj kuhinji su to najčešće slanina, paprika ili kobasica, koje će dati poseban ukus ovima jelima. Zato, ukoliko želite obilan i zdrav obrok, bogat proteinima, izaberite jaja pripremljena po srpskom tradicionalnom receptu.
Priprema:
Krompir oljuštite i izrendajte, pa pomešajte sa jajima koja ste prethodno umutili, seckanim mladim lukom, pa posolite i pobiberite. Sve dobro promešajte.
U tiganj sipajte malo ulja, pa kada se zagreje dodajte pola smese sa krompirom i lepo rasporedite po celom tiganju. Možete i da poklopite, a kada krompir dobije zlatnu boju sa donje strane, okrenite na drugu pomoću špatule. Pržite još 2-3 minuta, pa izvadite iz tiganja. U isti sipajte još malo ulja, pa stavite drugu polovinu smese sa krompirom. Pripremite na isti način kao i prvu polovinu smese.
Kada okrenete „palačinku“ od krompira na drugu stranu, pospite rendanim sirom i preklopite prvom „palačinkom“ od krompira (koju ste izvadili na tanjir). Ostavite još par minuta u tiganju i servirajte.

Omiljeni recept Vesne Čipčić za brzi, starinski ručak: Teletina u kremastom sosu, 1 sastojak joj daje poseban šmek
Otkrivamo recept Vesne Čipčić za teletinu u domaćem sosu.

Da li je sigurno pojesti voće u kojem ste pronašli crva? Mišljenje stručnjaka će vas iznenaditi
Leti vrlo rado posežemo za voćem. Možemo birati između jagoda, malina, šljiva, trešanja, jabuka i breskvi. Međutim, ponekad možemo naići na neprijatno iznenađenje u vidu crva.

Razlika između crvenog i belog krompira je ogromna: Ipak, jedan je zdraviji
Krompir je jedna od najčešće konzumiranih namirnica na svetu i nezaobilazna komponenta brojnih kuhinja. Osim što je ukusan i svestran, krompir je takođe vredan izvor važnih hranljivih materija, kao što su kalijum, vitamin C i složeni ugljeni hidrati. Ali kada se porede crveni i beli krompir, postavlja se pitanje – šta je bolje za zdravlje?

Ovakve ćufte u paradajz sosu nikada niste jeli: Ovaj trik moraju znati sve domaćice, nećete se pokajati
Ukusan ručak koji će se svideti celoj porodici.

Objavljen recept za najgore srpsko jelo i Srbi su u šoku! Klasik je u Vojvodini, dok se drugima gadi
Na listi najgorih bile su visoko pozicionirane i pihtije, srpska salata...
Komentari(0)