NAPRAVITE PICU ZA 15 MINUTA: Ovako je priprema preko 5 miliona ljudi, a peče se u tiganju
Najbrži način da napravite picu jesto upravo ovaj recept.

jubitelji italijanske kuhinje će biti oduševljeni ovim receptom, jer nikada nije bilo lakše da napravite picu.Gotova je za 10-ak minuta, a umesto da je pečete u rerni koristite tiganj. Testo za picu se pravi od svega 3 sastojka, a za nadev možete da koristite namirnice po želji. Ako ste u žurbi ili su vam se najavili gosti, ovo jednostavno, a ukusno jelo je idealno rešenje. I italijanske domaćice će vam pozavideti na ovom receptu.
Sastojci:
- 140 g brašna
- 1,5 kašičica praška za pecivo
- 140 ml jogurta
- Za nadev:
- paprika
- masline
- sir
- kečap
Priprema:
U posudi pomešajte brašno, prašak za pecivo i jogurt. Umesite testo, ali nemojte da preterujete. Razvucite pomoću oklagije u obliku kruga. Stavite u tiganj u kojem ste zagrejali ulje, a kada se ispeče sa donje strane, okrenite na drugu. Premažite gornji deo testa kečapom, pa pospite rendanin sirom, kao i seckanim maslinam i paprikom. Poklopite i pecite još 2-3 minuta. Prijatno!

Najukusnije punjene paprike na starinski način: Domaćice, ovaj recept morate da zapišete - bolji ne postoji
Ovo tradicionalno jelo se najčešće pravi od osnovnih sastojaka

5 proverenih i ukusnih recepata za džemove koji se najčešće prave u maju: Sa rumom i višnjama vole odrasli, a od jagoda je omiljeni deci
Maj je idealno vreme za pripremu domaćih džemova jer počinje sezona sočnog, zrelog voća, posebno jagoda

TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE: Dodajte jednu stvar u testo i one će biti mekane i neće se lepiti za tiganj
Palačinke su omiljeni doručak i u slatkoj i u slanoj varijanti i ne postoji osoba koja ih nije pravila ili bar pokušala.

Najsočnija punjena pita koja se topi pod nepcima: Stare domaćice znaju šta valja, ukusan obrok spreman za 20 minuta
Donosimo vam najbolji recept za punjenu pitu koja se sprema očas posla.

MAKEDONCI SAMO OVAKO PRAVE PRŽENICE: Hleb potapaju u OVO zato su MEKŠE od NAŠIH, recept kakav NISTE VIDELI
Makedonski recept za prženice napravite deci za doručak
Komentari(0)