AMERIKANCI PROBALI SARMU, ĆEVAPE I AJVAR, A REAKCIJA JE HIT: Evo kako su opisali srpsku kuhinju, JEDNO JELO IH POSEBNO ODUŠEVILO!
Džibri i Miona su probali sarme, ćevape, ajvar, kajmak i šopsku salatu, a njihova reakcija na našu hranu oduševila je mnoge.

Na društvenoj mreži TikTok jedan profil koji vode devojka iz Amerike Miona i njen momak Džibri prepun je različitih video snimaka koji govore o ukusu hrane iz različitih delova sveta, a na red je došla i hrana iz Srbije.
Džibri i Miona su probali sarme, ćevape, ajvar, kajmak i šopsku salatu, a njihova reakcija na našu hranu oduševila je mnoge. Na samom početku videa istakli su kako im se jako dopada što je srpska hrana “čista” za razliku od fastfudova u Americi, a onda je na red došlo isporbavanje različitih naših ukusa.
Možda vas zanima:

Kuvani paradajz s belim lukom i peršunom: Letnje jelo koje su spremale naše bake
Lagan, osvežavajuć i neodoljivo mirisan, kuvani paradajz s belim lukom i peršunom nekada je bio nezaobilazno jelo u letnjim danima širom Srbije. Danas se retko priprema, ali svaki zalogaj vraća u vreme kada se znalo šta je dobar ručak po vrelom danu.

Marten objasnio razliku između Šveđana i Srba! Zbog jedne rečenice usijale se mreže, pogodio Srbe u centar! (VIDEO)
U jednom delu je na simpatičan način govorio o razlici između Šveđana i Srba, dok su ga stranci bez treptanja slušali
Možda vas zanima:

Kuvani paradajz s belim lukom i peršunom: Letnje jelo koje su spremale naše bake
Lagan, osvežavajuć i neodoljivo mirisan, kuvani paradajz s belim lukom i peršunom nekada je bio nezaobilazno jelo u letnjim danima širom Srbije. Danas se retko priprema, ali svaki zalogaj vraća u vreme kada se znalo šta je dobar ručak po vrelom danu.

Marten objasnio razliku između Šveđana i Srba! Zbog jedne rečenice usijale se mreže, pogodio Srbe u centar! (VIDEO)
U jednom delu je na simpatičan način govorio o razlici između Šveđana i Srba, dok su ga stranci bez treptanja slušali
Možda vas zanima:

Kuvani paradajz s belim lukom i peršunom: Letnje jelo koje su spremale naše bake
Lagan, osvežavajuć i neodoljivo mirisan, kuvani paradajz s belim lukom i peršunom nekada je bio nezaobilazno jelo u letnjim danima širom Srbije. Danas se retko priprema, ali svaki zalogaj vraća u vreme kada se znalo šta je dobar ručak po vrelom danu.

Marten objasnio razliku između Šveđana i Srba! Zbog jedne rečenice usijale se mreže, pogodio Srbe u centar! (VIDEO)
U jednom delu je na simpatičan način govorio o razlici između Šveđana i Srba, dok su ga stranci bez treptanja slušali
Možda vas zanima:

Kuvani paradajz s belim lukom i peršunom: Letnje jelo koje su spremale naše bake
Lagan, osvežavajuć i neodoljivo mirisan, kuvani paradajz s belim lukom i peršunom nekada je bio nezaobilazno jelo u letnjim danima širom Srbije. Danas se retko priprema, ali svaki zalogaj vraća u vreme kada se znalo šta je dobar ručak po vrelom danu.

Marten objasnio razliku između Šveđana i Srba! Zbog jedne rečenice usijale se mreže, pogodio Srbe u centar! (VIDEO)
U jednom delu je na simpatičan način govorio o razlici između Šveđana i Srba, dok su ga stranci bez treptanja slušali
Možda vas zanima:

Kuvani paradajz s belim lukom i peršunom: Letnje jelo koje su spremale naše bake
Lagan, osvežavajuć i neodoljivo mirisan, kuvani paradajz s belim lukom i peršunom nekada je bio nezaobilazno jelo u letnjim danima širom Srbije. Danas se retko priprema, ali svaki zalogaj vraća u vreme kada se znalo šta je dobar ručak po vrelom danu.

Marten objasnio razliku između Šveđana i Srba! Zbog jedne rečenice usijale se mreže, pogodio Srbe u centar! (VIDEO)
U jednom delu je na simpatičan način govorio o razlici između Šveđana i Srba, dok su ga stranci bez treptanja slušali
Mioni se posebno dopala sarma, te joj je dala ocenu 12/10 jer je prosto neverovatna, dopala im se kombinacija ukusa kiselog kupusa i mlevenog mesa. Ni ćevapi nisu lošije prošli, pa su dobili ocenu 10/10, a koliko im se dopala šopska salata nisu ni mogli da opišu brojevima, pa su joj samo dali ocenu “neverovatno”.
Za kraj su zaključili da ako neko nije imao prilike da proba srpsku hranu, ili uopšte balkansku, definitivno mora to da uradi:
– Probajte balkansku hranu, nije bitno da li je srpska, makedonska ili šta god, svi oni imaju vrlo sličnu hranu, ali je prosto neverovatno koliko je ukusno.
Brojni komentari složili su se sa njima, te se u njima moglo pročitati “Srpska hrana je najbolja”, “Nigde nema hrane kao na Balkanu”, “Kajmak!”, a bilo je i onih koji su im poručili da moraju da probaju burek, karađorđevu, štrudlu i druga naša jela.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:

Plavi biser planina: Tajne i lekovita moć srpske borovnice i recept za tradicionalnu pitu
Sitna, tamnoplava bobica koja krije izuzetnu lekovitost i vekovima je hranila planince i čuvala njihovo zdravlje.

Zaboravljeni recept iz srpskih planina: Kako se nekada spremala jagnjetina iz vrelog luga
Starinski način pečenja mesa u zagrejanoj zemlji čuvao je sočnost i miris jagnjetine kakav danas retko možemo da probamo.

KORAK PO KORAK DO SAVRŠENOG POSNOG PREBRANCA ZA BADNJI DAN: Samo pratite uputstvo, nema šanse da pogrešite (RECEPT)
Tradicionalni prebranac na najprostiji način - recept koji ćete prepisati u svesku

Vranjske mantije: Pita koja se jede prstima
Južnosrpski specijalitet koji spaja mekano testo, sočan fil i miris domaće kuhinje

STARE BUGARKE PRAVE NAJUKUSNIJI KOH: Sočan i vazdušast - recept koji sve generacije zapisuju
Stare Bugarke prave najukusniji koh koji je sočan i vazdušast, a recept zapisuju sve generacije
Komentari(1)

Miona je Srpkinja iz Niša, koja se udala u Americi zahvaljujući njihovom rijalitiju "90 dana vereništva".