AMERIKANCI PROBALI SARMU, ĆEVAPE I AJVAR, A REAKCIJA JE HIT: Evo kako su opisali srpsku kuhinju, JEDNO JELO IH POSEBNO ODUŠEVILO!
Džibri i Miona su probali sarme, ćevape, ajvar, kajmak i šopsku salatu, a njihova reakcija na našu hranu oduševila je mnoge.

Na društvenoj mreži TikTok jedan profil koji vode devojka iz Amerike Miona i njen momak Džibri prepun je različitih video snimaka koji govore o ukusu hrane iz različitih delova sveta, a na red je došla i hrana iz Srbije.
Džibri i Miona su probali sarme, ćevape, ajvar, kajmak i šopsku salatu, a njihova reakcija na našu hranu oduševila je mnoge. Na samom početku videa istakli su kako im se jako dopada što je srpska hrana “čista” za razliku od fastfudova u Americi, a onda je na red došlo isporbavanje različitih naših ukusa.
Možda vas zanima:


OGLAS ZA STAN ZBOG KOG SU NIŠLIJE ODMAH NAVALILE: Još niko nije tamo umro, a imam i papir koji garantuje da nema DUHA
Pisac Ivan Drajzl okačio je na Facebook oglas za iznajmljive stana koji je nasmejao mnoge korisnike na društvenim mrežama i privukao mnoge interesente.
Možda vas zanima:


OGLAS ZA STAN ZBOG KOG SU NIŠLIJE ODMAH NAVALILE: Još niko nije tamo umro, a imam i papir koji garantuje da nema DUHA
Pisac Ivan Drajzl okačio je na Facebook oglas za iznajmljive stana koji je nasmejao mnoge korisnike na društvenim mrežama i privukao mnoge interesente.
Možda vas zanima:


OGLAS ZA STAN ZBOG KOG SU NIŠLIJE ODMAH NAVALILE: Još niko nije tamo umro, a imam i papir koji garantuje da nema DUHA
Pisac Ivan Drajzl okačio je na Facebook oglas za iznajmljive stana koji je nasmejao mnoge korisnike na društvenim mrežama i privukao mnoge interesente.
Možda vas zanima:


OGLAS ZA STAN ZBOG KOG SU NIŠLIJE ODMAH NAVALILE: Još niko nije tamo umro, a imam i papir koji garantuje da nema DUHA
Pisac Ivan Drajzl okačio je na Facebook oglas za iznajmljive stana koji je nasmejao mnoge korisnike na društvenim mrežama i privukao mnoge interesente.
Možda vas zanima:


OGLAS ZA STAN ZBOG KOG SU NIŠLIJE ODMAH NAVALILE: Još niko nije tamo umro, a imam i papir koji garantuje da nema DUHA
Pisac Ivan Drajzl okačio je na Facebook oglas za iznajmljive stana koji je nasmejao mnoge korisnike na društvenim mrežama i privukao mnoge interesente.
Mioni se posebno dopala sarma, te joj je dala ocenu 12/10 jer je prosto neverovatna, dopala im se kombinacija ukusa kiselog kupusa i mlevenog mesa. Ni ćevapi nisu lošije prošli, pa su dobili ocenu 10/10, a koliko im se dopala šopska salata nisu ni mogli da opišu brojevima, pa su joj samo dali ocenu “neverovatno”.
Za kraj su zaključili da ako neko nije imao prilike da proba srpsku hranu, ili uopšte balkansku, definitivno mora to da uradi:
– Probajte balkansku hranu, nije bitno da li je srpska, makedonska ili šta god, svi oni imaju vrlo sličnu hranu, ali je prosto neverovatno koliko je ukusno.
Brojni komentari složili su se sa njima, te se u njima moglo pročitati “Srpska hrana je najbolja”, “Nigde nema hrane kao na Balkanu”, “Kajmak!”, a bilo je i onih koji su im poručili da moraju da probaju burek, karađorđevu, štrudlu i druga naša jela.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:

DA LI JE KASNO?: Evo za koliko dana možete ukiseliti kupus
Kiselom kupusu treba otprilike oko četiri nedelje da bi se ukiselio i bio spreman za konzumiranje.

Starinski recept za padobrance koji se tope u ustima: Spoj hrskave puslice & čokoladnog fila vraća u detinjstvo
Sitni kolači koje je jednostavno napraviti.

Evo kako napraviti turšiju bez sirćeta i šećera: Gorušica vam nikada više neće predstavljati problem
Zaboravite sirće – pravo uživanje u turšiji!

Ovo makedonsko jelo je najviše voleo Karađorđe! Na glasu je od davnina, toliko je dobro da ga je nosio za pojasom
Za papulu se može upotrebiti bilo koja vrsta pasulja, a najbolji je beli.

SRPSKA BELA MAGIJA: Zašto se bostilj u Vranju kuvao bez vode i kako je postao prirodni lek za kašalj i anemiju
U južnoj Srbiji, šljiva nije samo voće za rakiju. Otkrivamo Bostilj – starinski pekmez sa juga, koji je nastao u Vranju. Ovo "crno zlato" se kuvalo u posebnim kazanima bez kapi vode i šećera, što ga čini prirodnim koncentratom gvožđa i eliksirom za imunitet, daleko boljim od svih uvoznih proizvoda.
Komentari(1)

Miona je Srpkinja iz Niša, koja se udala u Americi zahvaljujući njihovom rijalitiju "90 dana vereništva".