ZASLADITE SE NA BADNJI DAN Napravite izvrsne posne palačinke posle kojih više nećete praviti mrsne
Oduševićete se.

Kada jednom probate posne palačinke - na mrsne ćete potpuno zaboraviti, jer imaju prelep ukus, a i mnogo su zdravije, te možete da ih jedete bez griže savesti. Gotovo svih ih obožavamo, zato obavezno napravite ovu varijantu i nećete se pokajati!
Možda vas zanima:

TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE: Dodajte jednu stvar u testo i one će biti mekane i neće se lepiti za tiganj
Palačinke su omiljeni doručak i u slatkoj i u slanoj varijanti i ne postoji osoba koja ih nije pravila ili bar pokušala.

Recept za malo drugačije palačinke: Pahuljast i neodoljv desert (VIDEO)
Spremite palačinke kao oblačiće
Možda vas zanima:

TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE: Dodajte jednu stvar u testo i one će biti mekane i neće se lepiti za tiganj
Palačinke su omiljeni doručak i u slatkoj i u slanoj varijanti i ne postoji osoba koja ih nije pravila ili bar pokušala.

Recept za malo drugačije palačinke: Pahuljast i neodoljv desert (VIDEO)
Spremite palačinke kao oblačiće
Možda vas zanima:

TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE: Dodajte jednu stvar u testo i one će biti mekane i neće se lepiti za tiganj
Palačinke su omiljeni doručak i u slatkoj i u slanoj varijanti i ne postoji osoba koja ih nije pravila ili bar pokušala.

Recept za malo drugačije palačinke: Pahuljast i neodoljv desert (VIDEO)
Spremite palačinke kao oblačiće
Sastojci za testo:
500 g brašna
2 šolje kisele vode
1 kesica praška za pecivo
1 kašika šećera
4 kašike ulja
1 kašičica soli
1 kesica vanilin šećera
džem po ukus za mazanje
Način pripreme:
U veću posudu pomešajte sve suve sastojke, pa polako sipajte kiselu vodu, sve vreme muteći mikserom, pa dodajte i ulje.
Stavite malo ulja u tiganj i zagrejte, zatim odvadite jednu kutlaču smese za palačinke i sipajte. Pecite sa obe strane po 2-3 minuta. Gotove palačinke premažite džemom, a možete ih posuti orasima ili šećerom.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:

Kako da zamrznete već skuvani pasulj i koliko dugo može da se čuva u zamrzivaču?
Pasulj je jedna od najčešćih namirnica na balkanskim trpezama. Pored ukusa, bogat je izvor esencijalnih hranljivih materija. Međutim, čuvanje pasulja može biti izazov. Srećom, postoje vredni saveti koji će osigurati dugotrajnost pasulja, od zamrzavanja do skladištenja.

Čuveni kuvar ovako dinsta luk: Gotov za tren, daleko sočniji i bez mirisa prženja po stanu
Evo kako kuvari dinstaju luk

Mekani kolač s višnjama koji miriše na detinjstvo: Svaki zalogaj je čisto uživanje kojem niko ne može odoleti
Gotov kolač ohladiti, pa ga posuti šećerom u prahu, pa ga nakon toga iseći na kocke.

Domaćinska gibanica kakvu niste probali: Slavica podelila recept za ovo neodoljivo jelo, ko proba neće se pokajati
Mini-gibanice po receptu Slavice Rokvić.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.
Komentari(0)