"DA SE NE BACI" SPECIJALITET Pica sendviči iz rerne su kruna dovitljivosti naših baka kad je u pitanju stari hleb
Nemojte bacati hleb, uvek možete spremiti ovaj specijalitet iz rerne.

Da su naše mame i bake uvek imale rešenje "da se ne baci", svedoči ovo jelo.
Sastojci:
6 kriški hleba
100ml mleka
1 kašika ulja
6 kašičica kečapa
100g kačkavalja
100g šunke, čajne
2 šampinjona
malo origana
Priprema:
Kriške hleba staviti u pleh obložen papirom za pečenje. Pomešati mleko i ulje, pa njima nakvasiti hleb (po 3 kašičice). Zatim premazati kriške kečapom, rasporediti šunku, čajnu ili bilo šta što volite ili imate u frižideru, narendati kačkavalj, poređati tanko rezane šampinjone i peći 15 minuta na 200°C u već zagrejanoj rerni. Gotove sendviče posuti origanom.
Prijatno!
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:

ČUVAR SPRSKOG IDENTITETA Pastirsko jelo jedinstvenog ukusa
Nikad lakše za spremanje

Savet kuvara zlata vredan: Evo kako da vam palačinke uvek budu tanke i mekane, ovo mora da znate
Ako želite mekane i tanke palačinke, morate da pazite na nekoliko stvari.

TRIK ZA POHOVANE ŠNICLE: Dodajte jedan jeftini sastojak i ono će se žuteti kao dukat
Tajna iskusnih domaćica

Tajni sastojak koji će tikvice učiniti neodoljivim: Dobajte u jaja ovo i nećete znati kad vam je dosta ovog jela
Ovaj recept morate probati.

Da li je surutka zaista lekovita za jetru? Nije svaka podjednako zdrava, caka je u ovome
Surutka otklanja masti koje su prvi „korak“ ka propasti jetre, ali nije svaka jednako zdrava
Komentari(0)