Brza večera od samo 4 sastojka gotova očas posla: Naše bake često su ovo spremale, uštedite novac i vreme
Decenijama su uštipci jedno od omiljenih jela ljudi sa Balkana. Naše bake su ih pravile gotovo svakog dana, a veoma su zahvalni, jer se mogu jesti i slatki i slani, a ako pretekne možete u njima uživati i sutra.

Ove uštipke možete da jedete i u slanoj i u slatkoj verziji, tako da će svako od ukućana moći da odabere svoj savršen zalogaj za doručak ili večeru.
Ukoliko i vaši mališani vole uštipke uštedite sebi vreme i novac i napravite ovu veoma jednostavnu varijantu, koja je sa sve mešenjem testa gotova za manje od deset minuta.
Potrebno je:
Možda vas zanima:

STARINSKI RECEPT ZA UŠTIPKE: Ovako su naše bake pravile najukusniji doručak, bez jaja, mleka i praška za pecivo
Samo tri sastojka su dovoljna da biste napravili uštipke po najstarijem receptu

RECEPT ZA UŠTIPKE S JOGURTOM: Prave se za tili čas, a savršeno su mekani i vazdušasti
Napravite brze i ukusne uštipke sa jogurtom koji će biti savršeno mekani i vadušasti
Možda vas zanima:

STARINSKI RECEPT ZA UŠTIPKE: Ovako su naše bake pravile najukusniji doručak, bez jaja, mleka i praška za pecivo
Samo tri sastojka su dovoljna da biste napravili uštipke po najstarijem receptu

RECEPT ZA UŠTIPKE S JOGURTOM: Prave se za tili čas, a savršeno su mekani i vazdušasti
Napravite brze i ukusne uštipke sa jogurtom koji će biti savršeno mekani i vadušasti
Možda vas zanima:

STARINSKI RECEPT ZA UŠTIPKE: Ovako su naše bake pravile najukusniji doručak, bez jaja, mleka i praška za pecivo
Samo tri sastojka su dovoljna da biste napravili uštipke po najstarijem receptu

RECEPT ZA UŠTIPKE S JOGURTOM: Prave se za tili čas, a savršeno su mekani i vazdušasti
Napravite brze i ukusne uštipke sa jogurtom koji će biti savršeno mekani i vadušasti
2 jajeta
400 ml jogurta
700 g brašna
1 prašak za pecivo
malo soli
ulje za prženje
Priprema:
Od svih sastojaka (osim ulja) umestiti mekano testo. Zatim ga rastanjiti na pobrašnjenoj površini i iseckati na kockice. U šerpu staviti ulje, zagrejati i spuštati jedan po jedan uštipak. Peći po nekoliko minuta s obe strane i stavljati na ubrus da se ocedi od viška ulja.
Služiti toplo uz sir, džem, a toliko su ukusni da se mogu jesti i sami.
(Espreso/Glossy)

Prste da poližeš: Ovo je recept za najsočniju gurmansku pljeskavicu
Prijatno i javite nam kako vam se dopao recept!

Brza večera od samo 4 sastojka gotova očas posla: Naše bake često su ovo spremale, uštedite novac i vreme
Decenijama su uštipci jedno od omiljenih jela ljudi sa Balkana. Naše bake su ih pravile gotovo svakog dana, a veoma su zahvalni, jer se mogu jesti i slatki i slani, a ako pretekne možete u njima uživati i sutra.

Ovo je recept za starinsku seljačku pitu, čiji se ukus dugo pamti! Trebaju vam samo ova dva sastojka
Tražite li brz i zasitan obrok, bez mnogo muke u kuhinji?

3 OMILJENA SRPSKA DORUČKA IZ PROŠLOG VEKA: Deci se gade, a na njima su generacije odrastale!
Ranije generacije su odrasle na njima i uživale su u svakom zalogaju!

Šta ukazuje na to da je DINJA slatka? Evo na šta treba da obratite pažnju pre kupovine
Dinja je, po mišljenju mnogih, najukusnije letnje voće – slatka, bogata vodom i omiljena širom sveta.
Komentari(0)