Trik zlata vredan: Domaćice, evo kako da vam gibanica uvek bude vazdušasta, tako je jednostavno
Ukoliko želite da vam gibanica bude mekana i vazdušasta ovo obavezno uradite.

Potrebno vam je svega par sastojka, ali svaka domaćica ima svoj recept koji se razlikuje u nekim sitnim detaljima, a ipak to gibanicu izdvaja od drugih, prenosi direktno.rs.
Poznatu pitu sa sirom nije teško napraviti, a kada umutite fil sve što treba da uradite jeste da zgužvate koru i da je umočite u nadev. Ipak, ako želite da vam gibanica uvek uspe i da bude mekana i vazdušata, mi vam prenosimo sjajan trik.
Kako biste napravili najbolju gibanicu do sada nije potrebno da dodajte neke neobične sastojke, sve što treba da uradite je da kore isečete na trake, pa da njih uvaljate u smesu.
Možda vas zanima:

Starinska gibanica sa jogurtom i pavlakom: Toliko je ukusna i sočna da će vam svi tražiti recept
Gibanica je zasitan, ukusan i povoljan obrok, koji svi obožavaju, a lako se priprema.

Gibanica je omiljeno jelo Srba, a ovom receptu niko neće odoleti: Sočni zalogaji oduševiće i najveće gurmane
Kad nemate puno vremena, a želite ukusan obrok, gibanica je pravi izbor
Možda vas zanima:

Starinska gibanica sa jogurtom i pavlakom: Toliko je ukusna i sočna da će vam svi tražiti recept
Gibanica je zasitan, ukusan i povoljan obrok, koji svi obožavaju, a lako se priprema.

Gibanica je omiljeno jelo Srba, a ovom receptu niko neće odoleti: Sočni zalogaji oduševiće i najveće gurmane
Kad nemate puno vremena, a želite ukusan obrok, gibanica je pravi izbor
Možda vas zanima:

Starinska gibanica sa jogurtom i pavlakom: Toliko je ukusna i sočna da će vam svi tražiti recept
Gibanica je zasitan, ukusan i povoljan obrok, koji svi obožavaju, a lako se priprema.

Gibanica je omiljeno jelo Srba, a ovom receptu niko neće odoleti: Sočni zalogaji oduševiće i najveće gurmane
Kad nemate puno vremena, a želite ukusan obrok, gibanica je pravi izbor
A onda gotovu gibanicu prevrnite na 4 šolje da se hladi naopačke, da bi ostala vazdušasta pod silom zemljine teže. Oko 20 minuta hladite. I to je sve što je potrebnu kako biste napravili jednu od najukusnijih pita ikada uz krajnje prost trik.

ČUVAR SPRSKOG IDENTITETA Pastirsko jelo jedinstvenog ukusa
Nikad lakše za spremanje

Savet kuvara zlata vredan: Evo kako da vam palačinke uvek budu tanke i mekane, ovo mora da znate
Ako želite mekane i tanke palačinke, morate da pazite na nekoliko stvari.

TRIK ZA POHOVANE ŠNICLE: Dodajte jedan jeftini sastojak i ono će se žuteti kao dukat
Tajna iskusnih domaćica

Tajni sastojak koji će tikvice učiniti neodoljivim: Dobajte u jaja ovo i nećete znati kad vam je dosta ovog jela
Ovaj recept morate probati.

Da li je surutka zaista lekovita za jetru? Nije svaka podjednako zdrava, caka je u ovome
Surutka otklanja masti koje su prvi „korak“ ka propasti jetre, ali nije svaka jednako zdrava
Komentari(0)