Brza pita bez razvlačenja, kljukuša: Za 20 minuta imate gotovo jelo koje će svi obožavati
Donosimo vam recept za preukusnu kljukušu sa krompirom.

Jutjub kanal "Samrina Kuhinja", objavio je ovaj preukusni recept za kljukušu sa krompirom. Zaista se brzo pravi, a evo kako da je pripremite.
Sastojci:
500-600 gr krompira
1 jaje
200 ml mleka
100 ml vode
Vegeta, so i biber
10 kašika brašna
Priprema:

Brza pita bez razvlačenja, kljukuša: Za 20 minuta imate gotovo jelo koje će svi obožavati
Donosimo vam recept za preukusnu kljukušu sa krompirom.

DOMAĆI SOK OD ZOVE – Tradicionalni napitak koji se tradicionalno pravi u proleće i leti, kada cvet zove procveta
Tradicionalni srpski eliksir osveženja

Ovako su domaćice u Jugi spremale krempitu: Ova varijanta kolača priprema se očas posla, a ukus vraća u detinjstvo
Lagan, mirišljav, superkremastog fila, dezert koji je na našim prostorima najpoznatiji kao krempita priprema se vrlo jednostavno i brzo, a uz ovaj recept – još lakše.

Gibanica je omiljeno jelo Srba, a ovom receptu niko neće odoleti: Sočni zalogaji oduševiće i najveće gurmane
Kad nemate puno vremena, a želite ukusan obrok, gibanica je pravi izbor

Gastronomija iz prošlosti: Drevni srpski recepti koji se polako vraćaju u upotrebu
Zaboravljeni ukusi srpske kuhinje ponovo oživljavaju – tradicionalna jela naših predaka danas se vraćaju na trpeze, ali u novom ruhu.
Komentari(0)