POJEŠĆE SE DOK TREPNETE! Punjene i pohovane paprike oduševiće vas ukusom
Fil je fenomenalan.
Punjene pohovane paprike
Sastojci:
10 crvenih rog paprika
10 debljih parčeta kačkavalja
2-3 jaja
1 šoljica brašna
1 šoljica prezli
prstohvat soli
ulje za prženje
Priprema:
Paprike ispecite na tiganju ili roštilju i ohladite ih u pokrivenoj posudi. Paprike iz zamrzivača su idealne jer im se lako skida koža. Ohlađenim paprikama skinite kožu i pažljivo im izvadite semenke. Napunite ih kačkavaljem. Umutite jaja i posolite. Papriku punjenu sirom uvaljajte u brašno, pa u razmućena jaja, te u prezle. Pecite u dubljoj masnoći, po nekoliko minuta s obe strane. Pečene paprike slažite na papirnati ubrus, kako bi upio višak masnoće. Poslužite vruće kao predjelo ili prilog.
(Trpeza)

Nikad više neće biti gumene ili suve: Na kraju dodajte tajni sastojak, čini palačinke savršenima i ekstra mekanim
Ne postoji ništa bolje od mirisa sveže pečenih palačinki koji se širi kuhinjom. Bilo da ih volite sa čokoladnim namazom, džemom, orasima ili samo posute šećerom, savršene palačinke moraju biti tanke, meke i elastične. Ako ponekad ne ispadnu kako želite – previše su debele, pucaju ili su previše gumene – ne brinite! Donosimo vam jednostavan trik koji će svaki put ispasti savršeno!

RECEPT ZA PUNJENE ZAPEČENE PRŽENICE: Ideja za jeftin doručak koji će vas oduševiti (VIDEO)
Prženice pripremljene na poseban način

Ove 3 poslastice Jugosloveni su tamanili: Lako se spremaju, a ukus osvaja, nećete se pokajati ukoliko ih spremite
Ove tri poslastice s razlogom su i danas popularne.

RECEPT ZA PUNJENE PILEĆE ŠNICLE: Idealne su kao glavni obrok, a najbolje se slažu uz kremasti pire krompir i svežu salatu (VIDEO)
Pripremite sočne i neodoljive punjene pileće šnicle koje će vas osvojiti na prvi zalogaj!

TRADICIONALNA SPASOVDANSKA CICVARA: Recept koji se prenosi s kolena na koleno
Ovaj recept se ne zapisuje, nego pamti
Komentari(0)