OBOŽAVAĆETE GA Puding od bundeve, ne zna se da li je zdraviji ili ukusniji
Brzo se sprema a preukusan je!

Jesen donosi tople boje, mirise i ukuse koji greju dušu, a puding od bundeve je savršen način da ih osetite. Kremast, zdrav i ukusan, ovaj desert spaja prirodnu slatkoću bundeve s neodoljivim začinom poput cimeta, budeći sećanja na osećaj topline i uživanja pored šporeta u jesenjim večerima. Ovo je idealna poslastica za trenutke kada želite da ušuškate i telo i dušu.
Sastojci:
2 šolje šećera
1 šolja putera
2 šolje vode
3 šolje pirea od bundeve
6 kašika gustina
1 kašičica cimeta
Priprema:
Stavite u šerpicu šećer i puter da se otope, a zatim dodajte čašu vode. Skinite s vatre pa u smesu sipajte gustin razmućen u čaši vode. Vratite na vatru, mešajte dok se ne zgusne, a onda dodajte pire od bundeve i cimet. Čim krene da ključa, sklonite s ringle i sipajte u činijice.
Prijatno!
(Trpeza)

Najsočnija punjena pita koja se topi pod nepcima: Stare domaćice znaju šta valja, ukusan obrok spreman za 20 minuta
Donosimo vam najbolji recept za punjenu pitu koja se sprema očas posla.

MAKEDONCI SAMO OVAKO PRAVE PRŽENICE: Hleb potapaju u OVO zato su MEKŠE od NAŠIH, recept kakav NISTE VIDELI
Makedonski recept za prženice napravite deci za doručak

Jedete li i vi krastavac i paradajz zajedno u salati? Evo šta može da se desi vašem organizmu
Ruska nutricionistica Alena Paretsku da objašnjava u čemu je tajna

Napravite savršeni sos za lovačke šnicle: Nema Srbina koji ovo jelo ne voli, a caka je u ovome!
Pečurke su bogat izvor vlakana, antioksidanasa i proteina

Ovih 5 neobičnih vrsta Srpskog hleba morate probati bar 1 u životu: Svaki krije svoju priču, a zajednička im je ljubav prema tradiciji
Vreme je da probajte nešto novo i otkrijete čari ovih neobičnih vrsta testa, a ujedno i da se vratite tradiciji naše zemlje
Komentari(0)