Najmekša gibanica od gotovih kora: Pravi se očas posla, a nešto tako sočno niste odavno jeli
Ima li šta lepeše od meke i ukusne gibanice za doručak? Spremite je po deda Miletovom receptu

Sastojci:
500gr kora za pitu
Fil:
100ml ulja
Možda vas zanima:

Gibanica je omiljeno jelo Srba, a ovom receptu niko neće odoleti: Sočni zalogaji oduševiće i najveće gurmane
Kad nemate puno vremena, a želite ukusan obrok, gibanica je pravi izbor

TRADICIONALNA SRPSKA GIBANICA: Recept naših baka sa tajnim sastojkom koji joj daje mekoću i slasnost
Ovaj recept za gibanicu sa sirom i kefirom je odličan izbor za sve ljubitelje klasičnih, domaćih jela.
Možda vas zanima:

Gibanica je omiljeno jelo Srba, a ovom receptu niko neće odoleti: Sočni zalogaji oduševiće i najveće gurmane
Kad nemate puno vremena, a želite ukusan obrok, gibanica je pravi izbor

TRADICIONALNA SRPSKA GIBANICA: Recept naših baka sa tajnim sastojkom koji joj daje mekoću i slasnost
Ovaj recept za gibanicu sa sirom i kefirom je odličan izbor za sve ljubitelje klasičnih, domaćih jela.
Možda vas zanima:

Gibanica je omiljeno jelo Srba, a ovom receptu niko neće odoleti: Sočni zalogaji oduševiće i najveće gurmane
Kad nemate puno vremena, a želite ukusan obrok, gibanica je pravi izbor

TRADICIONALNA SRPSKA GIBANICA: Recept naših baka sa tajnim sastojkom koji joj daje mekoću i slasnost
Ovaj recept za gibanicu sa sirom i kefirom je odličan izbor za sve ljubitelje klasičnih, domaćih jela.
Možda vas zanima:

Gibanica je omiljeno jelo Srba, a ovom receptu niko neće odoleti: Sočni zalogaji oduševiće i najveće gurmane
Kad nemate puno vremena, a želite ukusan obrok, gibanica je pravi izbor

TRADICIONALNA SRPSKA GIBANICA: Recept naših baka sa tajnim sastojkom koji joj daje mekoću i slasnost
Ovaj recept za gibanicu sa sirom i kefirom je odličan izbor za sve ljubitelje klasičnih, domaćih jela.
Možda vas zanima:

Gibanica je omiljeno jelo Srba, a ovom receptu niko neće odoleti: Sočni zalogaji oduševiće i najveće gurmane
Kad nemate puno vremena, a želite ukusan obrok, gibanica je pravi izbor

TRADICIONALNA SRPSKA GIBANICA: Recept naših baka sa tajnim sastojkom koji joj daje mekoću i slasnost
Ovaj recept za gibanicu sa sirom i kefirom je odličan izbor za sve ljubitelje klasičnih, domaćih jela.
Možda vas zanima:

Gibanica je omiljeno jelo Srba, a ovom receptu niko neće odoleti: Sočni zalogaji oduševiće i najveće gurmane
Kad nemate puno vremena, a želite ukusan obrok, gibanica je pravi izbor

TRADICIONALNA SRPSKA GIBANICA: Recept naših baka sa tajnim sastojkom koji joj daje mekoću i slasnost
Ovaj recept za gibanicu sa sirom i kefirom je odličan izbor za sve ljubitelje klasičnih, domaćih jela.
Možda vas zanima:

Gibanica je omiljeno jelo Srba, a ovom receptu niko neće odoleti: Sočni zalogaji oduševiće i najveće gurmane
Kad nemate puno vremena, a želite ukusan obrok, gibanica je pravi izbor

TRADICIONALNA SRPSKA GIBANICA: Recept naših baka sa tajnim sastojkom koji joj daje mekoću i slasnost
Ovaj recept za gibanicu sa sirom i kefirom je odličan izbor za sve ljubitelje klasičnih, domaćih jela.
Nadev:
oko 500 gr sira
oko 500gr spanaća
1 pavlaka
Napomena: Preosatalo belance dodati filu kada umotate pitu, a sa tim filom i belancetom premažite čitavu savijenu pitu.

Starinski recept s kojim nema promašaja: Jedan sastojak uštipcima daće poseban šmek, nećete znati kad vam je dosta
Uštipci su uvek odličan izbor za doručak ili večeru.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.

I za vreme posta najveći gurmani mogu da uživaju: Sarma prste da poližete, ona s mesom vam više neće pasti na pamet
Posna trpeza može biti podjednako ukusna kao i mrsna.

OVAKO NASTAJU "BOMBONE OD SVINJE" Srpski čvarci po ukusu i kvalitetu jedinstveni u celom svetu!
Sa prvim hladnim danima srpski domaćini već razmišljaju kako da zagreju stomak.

KRALJICA SRPSKE TRPEZE Najbolji recept za lisnatu pogaču
Lisnata pogača je kraljica domaćih trpeza – mekana, slojevita i prepuna ukusa, topi se u ustima i mami mirisom iz rerne.
Komentari(0)