REŠENJE JE U VAŠEM FRIŽIDERU: Koristite jedan sastojak da vam ruže prežive do jeseni

Lepote Srbije

13:00

Aktuelno 0

S obzirom da je apsolutno bezopasno, ovo rešenje možete primeniti i na povrće u bašti

ruže
Shutterstock

Kako bi se sačuvala vitalnost latica ruže sve do jeseni, a priroda sačuvala od oštrih pesticida, otkriveno je jednostavno rešenje koje možete da pronađete u vašem frižideru. Potreban vam je jedan prehrambeni saveznik - obično mleko.

U odnosu od 1: 3, mleko i voda postaju harmonični tandem, oživljavaju magiju u svakoj kapljici. Ovaj eliksir postaje vaša tajna riznica protiv raznih buba i insekata koji bi želeli da naruše lepotu vaših cveća.

Vaše ruže, vaše kale i ostalo cveće, sve će osetiti dosta bolje stanje nego što je pre bilo.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Priprema:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Poprskajte ovo rešenje direktno na vaške i biće delotvorno protiv raznih buba i insekata. Najbolje bi bilo da ih "uhvatite" u početnoj fazi razvojnog ciklusa, pre nego što formiraju brojne kolonije na vašim ružama, kalama ili drugim cvetnim biljkama.

S obzirom da je apsolutno bezopasno, ovo rešenje možete primeniti i na povrće u bašti. Ako su se greške već pojavile, ne brinite, samo treba da ponovite ovaj tretman nekoliko puta. Čisto mleko su probali i mnogi baštovani, posebno oni koji mogu da dobiju organsko i tvrde da podjednako dobro deluje, prenosi 24sedam.rs.

deda radiša

Žene treba poštovati, puno raditi a u jelu i piću biti umeren: Deda Radiša oduvao svećice sa neverovatnim brojem 100, ovo su njegovi saveti za dug život - muškarci dobro obratite pažnju

Aktuelno

14:00

16 septembar, 2024

Okružen rodbinom, familijom i prijateljima, Radiša Babić iz Čačka oduvao je ovog septembra svećice sa neverovatnim okruglim brojem 100. Bistrog uma i zdravog duha mu ne nedostaje, tako da ovaj starina na najbolji način pokazuje da su godine samo broj. Na oduševljenje svih održao je na ovaj poseban dan i slavljenički govor.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading