AKO PLANIRATE PUTOVANJE OVO MORATE ZNATI Evo koliko tačno ima nerednih dana tokom Vaskrsa i Prvog maja

Lepote Srbije

20:00

Aktuelno 0

Dva praznika se ove godine spajaju idealno za odmor koji možete da planirate po svom ukusu.

AKO PLANIRATE PUTOVANJE OVO MORATE ZNATI Evo koliko tačno ima nerednih dana tokom Vaskrsa i Prvog maja
Tanjug

 

 

Na Sajmu turizma mnogo je inspiracija za prolećna putovanja, a neko zanimljivo lako biste mogli da rezervišete oko Uskrsa, odnosno 1. maja.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Dva praznika se ove godine spajaju idealno za odmor koji možete da planirate po svom ukusu.

Praznik rada u Srbiji garantuje dva slobodna dana – 1. i 2. maj, koje slede uskršnji praznici za vernike pravoslavne veroispovesti. Uskršnji praznici obeležiće se od 3. do 6. maja, čime će radnici imati šest vezanih neradnih dana, po kalendaru na Paragrafu.

Tako 1. maj pada u sredu, pa su neradni dani sreda i četvrtak. Odmah za njima se nadovezuje Veliki petak 3. maja, pa se dani praznovanja produžavaju sve do utorka, 7. maja, kada je prvi radni dan.

To je i odlična prilika za spajanje vikenda i dobijanje ne tako kratkog odmora. Naime, uz samo dva dana za koje treba tražiti slobodno – ponedeljak i utorak, 29. i 30. april, može se odmarati čitavih 10 dana.

dragačevo

Sijaće Dragačevo kao Las Vegas: Postavljaju se savremene trafo-stanice u Lučanima koje će osvetliti tunele na auto-putu ali i čitav kraj, poslednje čudo tehnike biće ugrađeno

Aktuelno

14:00

26 jul, 2024

Visoke temperature koje danima unazad pokoravaju Srbiju nisu omele vredne neimare koji rade na izgradnji deonice auto-puta Miloš Veliki od Pakovraća do Požege da svoje poslove privode kraju. Trenutno je u toku elektrifikacija, a nove trafostanice vredne više od 700 miliona dinara osvetliće tunele kroz planinu Jelicu, Munjino brdo i Laz, ali i pola Dragačeva.

Komentari(0)

Loading