AKO PLANIRATE PUTOVANJE OVO MORATE ZNATI Evo koliko tačno ima nerednih dana tokom Vaskrsa i Prvog maja

Lepote Srbije

20:00

Aktuelno 0

Dva praznika se ove godine spajaju idealno za odmor koji možete da planirate po svom ukusu.

AKO PLANIRATE PUTOVANJE OVO MORATE ZNATI Evo koliko tačno ima nerednih dana tokom Vaskrsa i Prvog maja
Tanjug

 

 

Na Sajmu turizma mnogo je inspiracija za prolećna putovanja, a neko zanimljivo lako biste mogli da rezervišete oko Uskrsa, odnosno 1. maja.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Dva praznika se ove godine spajaju idealno za odmor koji možete da planirate po svom ukusu.

Praznik rada u Srbiji garantuje dva slobodna dana – 1. i 2. maj, koje slede uskršnji praznici za vernike pravoslavne veroispovesti. Uskršnji praznici obeležiće se od 3. do 6. maja, čime će radnici imati šest vezanih neradnih dana, po kalendaru na Paragrafu.

Tako 1. maj pada u sredu, pa su neradni dani sreda i četvrtak. Odmah za njima se nadovezuje Veliki petak 3. maja, pa se dani praznovanja produžavaju sve do utorka, 7. maja, kada je prvi radni dan.

To je i odlična prilika za spajanje vikenda i dobijanje ne tako kratkog odmora. Naime, uz samo dva dana za koje treba tražiti slobodno – ponedeljak i utorak, 29. i 30. april, može se odmarati čitavih 10 dana.

Pomoć prijatelja

PRIMER PRAVOG PRIJATELJA Za pomoć oboleloj prijateljici rešio je da se odrekne najdražih stvari

Aktuelno

19:00

16 jun, 2024

Priboj – Da se tek u teškoj situaciji najbolji prijatelji prepoznaju pokazuje i primer koji stiže iz Priboja. Naime, Ani Spajić (36) prošle godine dijagnostifikovan je karcinom limfnim žlezda, a jedina nada za ovu mladu ženu jeste preskupo lečenje u Nemačkoj i potrebno je skupiti čak 300.000 evra. Njen najbolji prijatelj takođe iz Proboja, Nemanja Minić, nije ni mogao a ni želeo da sedi skrštenih ruku i odmah je rešio da koliko je u njegovoj moći pomogne drugarici.

Komentari(0)

Loading