TRADICIJA JE REKLA SVOJE Evo da li su se medvedi u Beogradu uplašili svoje senke i da li je kraj zimi?
Naime, medvedi su čak i jeli napolju, slobodno se šećkali i uživali u jutarnjem suncu sa posetiocima.

Veruje se da na Sretenje mečka izlazi iz svoje pećine, a ukoliko se uplaši svoje senke vraća se nazad, što znači da će zima potrajati. Ipak, izgleda da je zimi došao kraj, s obzirom na to da su beogradski medvedi Miša i Uroš izašli napolje rano jutros, a tamo su još uvek.
Možda vas zanima:

Do 1000 evra za kilogram: Divlje „povrće“ koje u Srbiji raste kao ludo sve se više traži među gurmanima
Nežni poput divljih špargli, ali izraženije gorčine, izdanci hmelja cenjeni su delikates koja se redovno nalazi na listama najskupljih namirnica – odnosno "povrća" na svetu. Ova namirnica se kolokvijalno naziva povrćem jer se u kuhinji koristi u skladu sa tim nazivom: kuva se, dinsta, prži ili koristi kao dodatak jelima.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI Uvek ste koristili bokal pogrešno, evo čemu služi drška zapravo (VIDEO)
Često se dešava da domaćice, uprkos provođenju mnogo vremena u kuhinji, nisu svesne prave svrhe ili dodatnih funkcija nekih kuhinjskih pomagala.
Možda vas zanima:

Do 1000 evra za kilogram: Divlje „povrće“ koje u Srbiji raste kao ludo sve se više traži među gurmanima
Nežni poput divljih špargli, ali izraženije gorčine, izdanci hmelja cenjeni su delikates koja se redovno nalazi na listama najskupljih namirnica – odnosno "povrća" na svetu. Ova namirnica se kolokvijalno naziva povrćem jer se u kuhinji koristi u skladu sa tim nazivom: kuva se, dinsta, prži ili koristi kao dodatak jelima.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI Uvek ste koristili bokal pogrešno, evo čemu služi drška zapravo (VIDEO)
Često se dešava da domaćice, uprkos provođenju mnogo vremena u kuhinji, nisu svesne prave svrhe ili dodatnih funkcija nekih kuhinjskih pomagala.
Možda vas zanima:

Do 1000 evra za kilogram: Divlje „povrće“ koje u Srbiji raste kao ludo sve se više traži među gurmanima
Nežni poput divljih špargli, ali izraženije gorčine, izdanci hmelja cenjeni su delikates koja se redovno nalazi na listama najskupljih namirnica – odnosno "povrća" na svetu. Ova namirnica se kolokvijalno naziva povrćem jer se u kuhinji koristi u skladu sa tim nazivom: kuva se, dinsta, prži ili koristi kao dodatak jelima.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI Uvek ste koristili bokal pogrešno, evo čemu služi drška zapravo (VIDEO)
Često se dešava da domaćice, uprkos provođenju mnogo vremena u kuhinji, nisu svesne prave svrhe ili dodatnih funkcija nekih kuhinjskih pomagala.
Oba medveda izašla su napolje jutros oko 5 sati, a još uvek se nisu vratila u pećine. Naime, medvedi su čak i jeli napolju, slobodno se šećkali i uživali u jutarnjem suncu sa posetiocima.
Podsetimo, u Beogradu žive dva medveda, Uroš i Miša, i zato smo oči uprli u njihovu kućicu u Beogradskom zoološkom vrtu, a za vas smo uključili "oko kamere". Šta se zbiva u dvorištu meda možete da ispratite i sami.
Veruje se da će, ako je je sunce jako, ono pravo zimsko "zubato", mečka koja ugleda svoju senku pošto promoli iz jazbine brže-bolje i u strahu otići nazad. A to po verovanju znači - još šest hladnih nedelja. Ipak, ako joj se napolju dopadne i ona ostane ispred, očekuje nas topliji kraj zime.

Pripremite kućne biljke za jesenje dane na vreme: Evo šta obavezno treba uraditi
Saznajte kako spremiti kućne biljke za jesen.

ŠOK! Srbe napali da su najveći rasisti posle Rusa: Brutalan odgovor crnkinje iz Zambije zapušio je usta svima!
Patriša je odmah demantovala te navode, tvrdeći da nikada nije doživela rasizam u Srbiji
Praznujemo Prenos moštiju svetog Aleksandra Nevskog: Postoje legende o njegovim čudima
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju Prenos moštiju svetog Aleksandra Nevskog, koji je 2008. godine proglašen za najveću ličnost ruske istorije.

Jako moćna biljka: Štiti vaše bubrege, poboljšava cirkulaciju i nezamenjiva je za zdrav nervni sistem i miran san!
Pored toga što je poznata kao sastojak piva, ova biljka ima pregršt koristi za ceo naš organizam

6 biljaka koje možete uzgajati samo sa vodom: Zatvoren prostor im prija i nije im potrebna zemlja
Možete ih sveže koristiti u kuhinji, a njihov miris osvežiće vam dom
Komentari(0)