VERUJE SE DA DONOSE BLAGOSTANJE Za OVE biljke kažu da je poželjno da ih imamo u životnom prostoru

Lepote Srbije

21:00

Zanimljivosti 0

Postoji nekoliko biljaka za koje se smatra da privlače pozitivnu energiju i da mogu uneti harmoniju i dobro stanje u vaš dom.

orhideja
Shutterstock

Ruzmarin: Za ruzmarin se veruje da privlači ljubav, podstiče požudu i štiti dom. Pored toga, ruzmarin pospešuje memoriju i raspoloženje. Preporučuje se imati svež ruzmarin u domaćinstvu i rasporediti ga u određenim delovima kuće kako bi se ojačala lojalnost onih koji vas okružuju.

Bambus: Veruje se da je bambus biljka sreće i prosperiteta. Postavite bambus u uglovima sobe gde je smanjena vidljivost i daleko od direktnih sunčevih zraka. Bambusovo drvo održavajte u staklenim posudama sa oko jednim centimetrom destilovane ili prečišćene vode.

Nana je biljka blagostanja i veruje se da privlači ekonomski prosperitet. Takođe može pospešiti komunikaciju u vašem domu.

Lavanda može odagnati depresiju i pomoći u kontroli emocija. Naprskajte vaš jastuk mirisom lavande kako biste sebi obezbedili zdrav san.

Orhideja: Ova biljka privlači pozitivnu i generalno popravlja energiju u domu. Orhideje tokom noći ispuštaju kiseonik, pa je spavaća soba savršeno mesto za njih.

Jasmin: Privlači novčanu sigurnost i ljubav u vaš životni prostor. Takođe je poznat kao jedan od najsnažnijih afrodizijaka. Preporučuje se da držite ovu biljku u spavaćim sobama ili svim prostorijama gde parovi provode najviše vremena, kako bi ojačala vezu.

Aloja vera: Za ovu biljku se smatra da je veoma dobra u borbi protiv loših vibracija. Veruje se da privlači prosperitet i pozitivnu energiju, takođe kažu da je aloja najaktivnija kada raste i da u tom delu svog razvoja privlači najviše dobre energije.

Svaka od ovih biljaka može dodati pozitivnu energiju, mir i lepotu vašem domu.

Komentari(0)

Loading