ZLATNA PRAVILA: Nikad, ali nikad nemojte PARE DRŽATI NA OVAJ NAČIN

Lepote Srbije

14:00

Zanimljivosti 0

Ukoliko želite da se novac lepi za vas, prema narodnim verovanjima morate se pridržavati određenih pravila.

ZLATNA PRAVILA: Nikad, ali nikad nemojte PARE DRŽATI NA OVAJ NAČIN
Pexels

Jedno od njih je i ono koje se odnosi na to na koji način držite novac u novčaniku, jer se veruje da se na taj način privlači pozitivna energija i priziva bogatstvo.

Poštujte novac

Zato pamet u glavu! Poštujte novac ukoliko želite da vam i dalje dolazi!

Prema nekim verovanjima, nije nimalo svejedno jesu li novčanice u vašem novčaniku uredno poređane ili zgužvane i nemarno nagurane.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Prema verovanju, neuredan novčanik blokira protok pozitivne energije, a samim tim unosi i nered u vaše finansije. Zato, ukoliko želite da uvek imate novca, novčanik treba da bude uredan, a novčanice pažljivo složene.

Isto tako, savetuje se da u novčaniku ne nosite račune, pogotovo ne one koje još niste platili. Ukoliko gomilate neplaćene račune u novčaniku u svoj život privlačite energiju “plaćanja”, i stalno ćete morati da izdvajate novac za nešto.

Takođe, novčanik ne bi trebalo da vam bude mesto za sve. Osim novca i platnih kartica, nemojte ništa drugo držati u novčaniku. Ličnu kartu, vozačku, fotografije dece, vizit karte, ikonice, i sve drugo što možda nosite u novčaniku prebacite u neku drugu torbicu ili futrolu.

Ukoliko želite da vam novac stalno pristiže, poželjno je i da sa sobom uvek imate uvek malo više novca nego što vam je potrebno. Isto tako, izbegavajte da nosite novčanike koje vam je neko poklonio.

Sami kupite novčanik

Sami sebi birajte novčanik i kupite onaj koji vam se sviđa i u kojem ćete novac rado nositi.

Savet je i da ne nosite polovne novčanike, jer ne znate kakvu je energiju prethodnih vlasnik “nosio sa sobom”.

 

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading