ZLATNA PRAVILA: Nikad, ali nikad nemojte PARE DRŽATI NA OVAJ NAČIN

Lepote Srbije

14:00

Zanimljivosti 0

Ukoliko želite da se novac lepi za vas, prema narodnim verovanjima morate se pridržavati određenih pravila.

ZLATNA PRAVILA: Nikad, ali nikad nemojte PARE DRŽATI NA OVAJ NAČIN
Pexels

Jedno od njih je i ono koje se odnosi na to na koji način držite novac u novčaniku, jer se veruje da se na taj način privlači pozitivna energija i priziva bogatstvo.

Poštujte novac

Zato pamet u glavu! Poštujte novac ukoliko želite da vam i dalje dolazi!

Prema nekim verovanjima, nije nimalo svejedno jesu li novčanice u vašem novčaniku uredno poređane ili zgužvane i nemarno nagurane.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Prema verovanju, neuredan novčanik blokira protok pozitivne energije, a samim tim unosi i nered u vaše finansije. Zato, ukoliko želite da uvek imate novca, novčanik treba da bude uredan, a novčanice pažljivo složene.

Isto tako, savetuje se da u novčaniku ne nosite račune, pogotovo ne one koje još niste platili. Ukoliko gomilate neplaćene račune u novčaniku u svoj život privlačite energiju “plaćanja”, i stalno ćete morati da izdvajate novac za nešto.

Takođe, novčanik ne bi trebalo da vam bude mesto za sve. Osim novca i platnih kartica, nemojte ništa drugo držati u novčaniku. Ličnu kartu, vozačku, fotografije dece, vizit karte, ikonice, i sve drugo što možda nosite u novčaniku prebacite u neku drugu torbicu ili futrolu.

Ukoliko želite da vam novac stalno pristiže, poželjno je i da sa sobom uvek imate uvek malo više novca nego što vam je potrebno. Isto tako, izbegavajte da nosite novčanike koje vam je neko poklonio.

Sami kupite novčanik

Sami sebi birajte novčanik i kupite onaj koji vam se sviđa i u kojem ćete novac rado nositi.

Savet je i da ne nosite polovne novčanike, jer ne znate kakvu je energiju prethodnih vlasnik “nosio sa sobom”.

 

Komentari(0)

Loading