NEMA POJMA GDE SE NALAZI SRBIJA Kanađanin ocenjivao najpoznatija srpska jela, sarmu jeo štapićima, ajvar uporedio sa kečapom

Influeser Gaj Hobeika postao je viralan na društvenim mrežama na Balkanu zahvaljujući snimku na kojem ocenjuje najpoznatija jela iz srpske tradicionalne kuhinje – ćevape u lepinji, ajvar, kajmak, urnebes i sarmu.

NEMA POJMA GDE SE NALAZI SRBIJA Kanađanin ocenjivao najpoznatija srpska jela, sarmu jeo štapićima, ajvar uporedio sa kečapom
tik tok printscreen

Rođen u glavnom gradu Libana, Bejrutu, Gaj se preselio u Kanadu, odakle je i krenuo da krči put uspešnog influensera koga na Jutjubu prati 283.000 ljudi, dok ga na TikToku prati preko milion ljudi.

Tokom probanja hrane na parkingu restorana, on je sam video naslovio sa „Srpska hrana ima takav vajb. Takođe, blizu smo da pređemo jedan milion (pratiaca)“, rekao je on.

Mnogima se nisu svidele njegove izjave

Video za sada ima 730.000 pregleda i veliki broj komentara, ponajviše zahvaljujući (ne)poznavanju geografije, a bilo je i onih koji su za probanu hranu pisali kako nije srpska.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

„Blizu Rusije… Ni blizu“, „Je li on to kajmak nazvao majonezom“, „Rusija?“, „Sarma sa štapićima…“, „Ne jede se sarma tako“, „To je hrana iz Bosne i Hercegovine“, samo su neki od komentara.

Tokom snimanja videa, Gaj je „malo“ promašio položaj Srbije u Evropi, te je naveo kako misli da se radi o „Maloj državi u blizini Rusije“. Influenser koji se proslavio testiranjem hrane iz svih zemalja sveta, nakon uvoda, pristupio je đakonijama sa naše trpeze. Za početak, otvaranje je započeo ćevapčićima.

– Odličnog je ukusa. 8/10, rekao je, a zatim probao, kako je sam nazvao, „pogaču s majonezom“.

– Zanemarite, ovo je neka vrsta jogurta i ukusno je. 7/10, rekao je.

Na red je došla onda i „kraljica“ trpeze – sarma. Međutim, način na koji je odlučio da jede, štapićima, mnoge je ostavio u šoku. Omiljeno jelo Srba, dobilo je ocenu 7.8/10.

Ajvar je nazvao malo jačim kečapom, odnosno, ukusnijim, i dao mu je ocenu 8,6 od 10, ali urnebes mu se dopao, te je dobio ocenu 9-.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

NAJPOZNATIJI DEČKO SA SELA Luka Crepuljarević posetio Francusku i evo šta kaže (FOTO)

NAJPOZNATIJI DEČKO SA SELA Luka Crepuljarević posetio Francusku i evo šta kaže (FOTO)

Zanimljivosti

16:00

25 maj, 2024

Čajetina - Najpoznatiji dečko sa sela u Srbiji, Luka Crepuljarević iz zlatiborskog Semegnjeva, oduševio je čitav region, ali i sve naše ljude koji žive širom planete svojim stavovima, rumenim obrazima i širokim osmehom. On je odlučio da se vrati na očevo imanje, nakon što mu je umrla baka koju je mnogo voleo i baš zbog nje i svog oca koji takođe nije među živima, odlučio je da nikako ne sme dopustiti da, kako je rekao, njihove livade pasu tuđe ovce.

KO JE BIO TITO Hrvat, Jugosloven ili neko treći?

KO JE BIO TITO Hrvat, Jugosloven ili neko treći?

Zanimljivosti

21:00

24 maj, 2024

Josip Broz Tito (Kumrovec, 7. maja 1892. – Ljubljana, 4. maja 1980.), jugoslovenski revolucionar, vojskovođa i državnik. Smatra se jednim od najvažnijih ličnosti 20. veka i uopšte istorije na prostorima bivše Jugoslavije. Za vreme svoje političke karijere bio je veoma popularna i cenjena ličnost, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Iako je umro 1980. godine, Josip Broz Tito i danas intrigira mnoge.

Komentari(0)

Loading