VOJVOĐANSKE DOMAĆICE NAJBOLJE PRAVE STARINSKU FUTOŠKU SARMU: Gurmanluk na delu uz 1 TAJNI sastojak za savršen ukus
Vojvođanski ukus sarme je sličan sarmi sa drugih meridijana, al’ je malčice drugačiji
Vojvođanski ukus sarme je sličan sarmi sa drugih meridijana, al’ je malčice drugačiji
Neki praktikuju krupne sarme, dok drugi vole sitnije, a sve je stvar u izboru liske.
Sarma je često deo tradicionalnih obroka tokom zimskih meseci i tokom praznika.
Srpska kuvarica otkrila kako se pravi svetogorska sarma za Badnji dan koja je najbolja i najukusnija, a recept svi traže
Tradicionalna jela su nam omiljena i ništa se ne može porediti sa njima. Kada pomislimo na pripremu kuvanog kiselog kupusa, odmah se setimo da ga naše mame i bake prave na najukusniji način i da njihovu pripremu ne može da zameni nijedna druga.
Stari recept za pravu srpsku sarmu treba da zna svako od nas. Uvek dodajte duplu dozu mesa i nećete pogrešiti
Vrhunska domaćica je ona koja zna da "savije" dobru sarmu - a sarma po receptu Steve Karapandže je najbolja na svetu
Svako sprema sarmu na svoj način, a ovaj recept će vas oduševiti
Mladić iz Srbije podigao je pravu buru na društvenim mrežama stavom o letovanju. Naime, on je javno osudio sve one koji odlaze na more i umesto da, kako je napisao, jedu po restoranima, nose sendviče i ostalu hranu čak i na plažu.
Poznati kuvar je otkrio recept.
Influeser Gaj Hobeika postao je viralan na društvenim mrežama na Balkanu zahvaljujući snimku na kojem ocenjuje najpoznatija jela iz srpske tradicionalne kuhinje – ćevape u lepinji, ajvar, kajmak, urnebes i sarmu.
Uđite u Vaskršnji post sa dosta recepata koje možete da pripremite kako vam ideje ne bi ponestale.
Skoro svaki Srbin ima nekog rođaka ili prijatelja u inostranstvu. Koliko god da su savremene tehnologije i komunikacije napredne, neke stvari ipak postoje samo kod kuće.
U nastavku pročitajte recept za najbolju sarmu.
Sezona slava uskoro počinje, a bez sarme slavlje ne može da prođe
Najstrasveniji ljubitelji sarma smatraju da što duže sarma stoji, odnosno što se više podgreva, postaje sve bolja i bolja, i da mogu istu jesti nekoliko dana zaredom.
Ovo starinsko jelo domaćice odavezno serviraju na posnim slavama.