PREDVIDEO KAD ĆE UMRETI, PA UREZAO NA SPOMEN-PLOČU: Smrti se ne boji, odredio i kad će supruga „otići na onaj svet“

Lepote Srbije

10:00

Zanimljivosti 0

Branislav iz Ljiga je neobičnom računicom odredio da će umreti 2025. godine i tu godinu je uklesao na svoju spomen ploču.

PREDVIDEO KAD ĆE UMRETI, PA UREZAO NA SPOMEN-PLOČU: Smrti se ne boji, odredio i kad će supruga „otići na onaj svet“
Printscreen/Youtube

Branislav Reljić iz Ljiga na svoju spomen-ploču upisao je godinu u kojoj će umreti, a isto je učinio i za suprugu. On se vodio nesvakidašnjom računicom, koristeći genetske predispozicije svojih predaka.

„Svi moji preci živeli su od 83 do 88 godina, na osnovu toga ja bih trebao živeti još četiri godine. Svoju suprugu nisam prisiljavao, pitao sam je da li želi ili ne s obzirom da smo preko pola veka u braku, iako je šest godina mlađa, da po mom proračunu stoji da će imati i tri godine udovičkog staža. A da moje računanje ne greši evo čistog primera, moj rođeni brat umro je u 84. godini, svega nekoliko dana pred sopstevni rođendan“, kazao je Branislav Reljić za RINU.

Ovaj Ljižanin kaže da se smrti ne boji, a na pitanje da li će se uplašiti ako njegov proračun nije tačan, odgovorio je da natpis neće menjati:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

„Ako Bog odluči da okasni s pozivom, ja datum smrti neću menjati na spomeniku, to je božji dar. Mnogi su se bunili zbog čega to pišem, rekao sam to je moja volja. Dodao sam na spomenik pisanim slovima ‘počivajte u miru, Bobana sa porodicom’, kamenorezcu ne bi pravo pa me pita zbog čega tako, ja mu odgovorim ‘nemoj da te mušterije uče poslu'“, izjavio je Reljić.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading