ČUDO KOJE JE ZAPANJILO SVE: Lekari ostali nemi nakon izlečenja pacijenta!

Lepote Srbije

09:00

Zanimljivosti 0

Čudesna iscelenja u manastiru Tumane se nižu, a ovo je samo još jedna priča u nizu onih sa srećnim krajem. Iskustvo čoveka koji je patio od multiple skleroze, a koji je čudesno ozdravio, utvrdilo je u veri mnoge hrišćane. Njegovo iskustvo vam prenosimo u celosti.

ČUDO KOJE JE ZAPANJILO SVE: Lekari ostali nemi nakon izlečenja pacijenta!
Shutterstock

„Nakon promašene dijagnoze i pogrešne terapije, potražio sam pomoć u Manastiru Tumane. Sredinom februara sam hospitalizovan zbog neuroloških problema. Jedva pokretan, skoro prikovan za krevet. Hospitalizacija je trajala ukupno 31 dan. Svi testovi su bili negativni. Doktori ostaju zbunjeni jer ne znaju šta dalje“, napisao je izlečen muškarac i nastavio:

Shutterstock
 

 

„Oštećenja postoje i vide se na magnetu, međutim ne postoji apsolutno ni jedan kriterijum za dijagnozu multiple skleroze na koju se najviše sumnjalo. Ja sam se oporavio 100 odsto. I dalje sam pod nadzorom lekara ali ja se više ničega ne bojim“.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Komentari koji su se u velikom broju ređali, ispod ove ispovesti, samo su radosno veličali moć ove svetinje. „Hvala Bogu i ja se molim čudu“, „Treba verovatu čuda se dešavaju“, samo su neki od afirmativnih komenatra.

Izvor: mondo

 

Komentari(0)

Loading