SKRIVENI BISER U SRBIJI Mnogobrojni izvori lekovite vode se vrlo uspešno koriste u lečenju različitih vrsta bolesti

Lepote Srbije

20:00

Turizam 0

Banja Vrujci se nalazi u podnožiju planina Maljen i Suvobor, i kao takvu karakteriše je idealna, blaga klima, koja može vrlo pogodovati vašem zdravlju.

SKRIVENI BISER U SRBIJI Mnogobrojni izvori lekovite vode se vrlo uspešno koriste u lečenju različitih vrsta bolesti
Shutterstock

 

Mnogobrojni izvori lekovite vode koji se u banji nalaze danas se vrlo uspešno koriste u lečenju različitih vrsta bolesti, a mnogi posetioci tvrde da su se preporodili kada su došli u Banju Vrujci i rešili sve probleme sa reumom, bubrezima, ali i ginekološke i brojne druge probleme.

Lečenje je u Banji Vrujci postalo standardni deo ponude, pa brojni medicinski centri mogu danas da vam ponude kompletnu uslugu i vrhunski tretman za vaš potpuni oporavak i za vraćanje snage vašem organizmu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Pored lekovite vode i lekovitog blata, Banja Vrujci je bogata i rekama i šumama i proplancima i svim drugim lepotama koje morate videti.

Ukoliko bi vam prijao odmor daleko od gužve, u mirnom mestu, a opet dovoljno blizu grada, onda je banja pravi izbor za vas.

U svakom trenutku na raspolaganju imate brojne zabavne sadržaje koji vas mogu zaokupiti, tako da nećete ni primetiti kada je vreme prošlo i da se vaš odmor završio.

Zato banja Vrujci danas ima veliki broj stalnih posetilaca, koji dolaze svake godine da se podsete svih lepota koje su videli prvi put i da ponovo i ponovo uživaju u svemu onome što Banja Vrujci pruža.

Danas je Banja Vrujci pravi biser Srbije, koji sija sve više i više, nudeći iz godine u godinu sve bogatije sadržaje i sve zanimljivije programe.

Odmor od napornog perioda… lečenje posle iscrpljujuće bolesti… rekreacija i sportski turizam… sve što poželite možete da nađete ovde, sve što zamislite možete da ostvarite, a svaka uspomena koju ovde steknete ostaće vam u pamćenju do kraja života.

Divan kraj koji vam može prikazati jednu drugačiju Srbiju, jedno mesto na kome je sve moguće i mesto na kome vam je uživanje zagarantovano.

Obiđite Banju Vrujci i proverite zašto je ova banja sve posećenija u poslednje vreme, jer jedino tako možete da poverujete u sve te divne priče koje se o njoj pričaju i sve legende koje već o banji postoje.

Banja Vrujci na mapi: 

 

 

 

Više o banji OVDE! 

seoski turizam

PRELEPA ŠUMADIJA Ovaj grad doživljava ekspanziju seoskog turizma, ovde se odmara i duša i telo!

Turizam

20:00

4 maj, 2024

Gornji Milanovac - Smeštena u srcu Srbije opština Gornji Milanovac ima veliki turistički potencijal. Tokom poslednjih godina prirodno bogatstvo koje im je Bog dao meštani ovog kraja sve češće odlučuju da podele sa drugima. Sve je više onih koji se odlučuju da se bave seoskim turizmom, a jedan od njih je i Branko Trbović iz sela Ozrem koji na svom imanju napravio pravi mali raj.

Komentari(0)

Loading