LETNJI I ZIMSKI AKVA PARK U PRELEPOJ BANJI Prelepo mesto koje će vas svojom lepotom i bogatom ponudom očarati i ostaviti bez daha

J. K.

20:13

Turizam 0

U podnožju Homoljskih planine, u dolini Mlave, stovren je neobičan banjski kompleks - Banja Ždrelo.

LETNJI I ZIMSKI AKVA PARK U PRELEPOJ BANJI Prelepo mesto koje će vas svojom lepotom i bogatom ponudom očarati i ostaviti bez daha
Printscreen

 

Reč je zapravo o celini koja, osim mineralnih voda, poseduje niz sadržaja: od smeštaja, preko velnes i spa programa, pa do odličnog etno-restorana. U nastavku vam predstavljamo ponudu ovog kompleksa i sve ono u čemu tokom boravka možete uživati.

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Sadržaji Banje Ždrelo

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ukoliko se odlučite da svoj odmor provedete upravo u ovoj banji, izdvojili smo za vas najbolje što vam može ponuditi:

Termalni bazeni - svim gostima na raspolaganju je devet prostranih bazena i bazen sa specijalnom, slanom vodom, idealnom za oporavak celog organizma. Cene za dnevno kupanje iznose 800 dinara radnim danima i 900 dinara vikendima. Jedna od glavnih specifičnosti Banje Ždrelo je što tokom cele godine voda zadržava temperaturu do 40ºC, pa se i u hladnim danima možete kupati u otvorenom bazenu, dok se oko vas nalazi snežni pokrivač.

Aqua park - ovaj jedinstveni akva-park radi neprestano tokom cele godine i temperature lekovite vode u njemu su od 30 do 40 ºC. U sklopu ovog akva parka ulaze i šareni, zabavni, vijugavi tobogani koji će vas baciti direktno u lekovite vode.

Wellness centar - ovaj savremeni wellness centar pored ručne masaže stručnih i iskusnih fizioterapeuta nudi saunu, parno kupatilo i slanu sobu, ukratko sve što vam je potrebno za uživanje i opuštanje.

Etno restoran - kapacitet ovog  tradicionalnog i autentičnog restorana iznosi 150 mesta i ponosi se svojim bogatim, i raznovrsnim specijalitetima nacionalne kuhinje, kao i odličnom kartom pića.

Lekovita voda i blato - stručna hemijskih ispitivanja, pored toga što se utvrdilo da je voda veoma bogata sumporom u svom sastavu, ona je ispravna i dobra za pijenje i oporavak svih mišića i tkiva. Osim spomenute vode, na raspolganju je i lekovito blato, idealno za regeneraciju kože i kose.

Banja Ždrelo smeštaj

U okviru kompleksa banje Ždrelo nalazi se preko 60 raznovrsnih smeštajnih jedinica, koje su savršene za sve vrste vaših putovanja i odmora. U cenu smeštaja je uključeno noćenje, doručak i korišćenje svih banjskih sadržaja. U nastavku izdvajamo vrste smeštaja i njihove cene:

Standard soba - klasičan smeštaj za dve odrasle osobe - 6000 dinara

Superior soba - smeštaj namenjen za 4 osobe, koštaće vas 7000 dinara

Delux soba Šeherezada - smeštaj opremljen u duhu 1001 noći, idealan za dve osobe, koštaće vas 12000 din

Apartmani: Apartman Aqua i Apartman Royal - komforniji i opremljeniji smeštaj, koji iznosi 16000 dinara za 2 osobe.

Banja Ždrelo na mapi: 

 

 

 

 

(Izvor: Bookaweb.com)

Komentari(0)

Loading