NAJVEĆA ATRAKCIJA U SRBIJI DOBILA NAGRADU Gold Gondola daje izuzetan doprinos unapređivanju turizma i podizanju kvaliteta usluga

Jelena Vamović

10:00

Turizam 0

Turistička organizacija Srbije dodelila prestižnu nagradu.

NAJVEĆA ATRAKCIJA U SRBIJI DOBILA NAGRADU Gold Gondola daje izuzetan doprinos unapređivanju turizma i podizanju kvaliteta usluga
rina.rs

 

Turistička organizacija Srbije dodelila je nagradu „“Turistički cvet“, najprestižnije priznanje u oblasti turizma u Srbiji, a zlatiborska Gold gondola je dobitnik „Turističkog cveta“ u konkurenciji organizacija za doprinos unapređivanju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

„Sa svojih impresivnih devet kilometara trase, preuzela je titulu najduže panoramske gondole na svetu. „Zlatna“ gondola povezuje centar Zlatibora sa skijalištem Tornik, što je ujedno i najviši vrh planine. Sa trenutnim kapacitetom od 600 putnika po satu u 55 zasebnih kabina sa po 10 mesta, gondola pruža mnogobrojnim turistima nezaboravan doživljaj i 25 minuta uživanja u živopisnim pejzažima Zlatibora, koliko traje vožnja u jednom pravcu“, saopšteno je iz TO Zlatibor.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Gold Gondola od samog otvranja prepoznata je kao vodeća turistička atrakcija u Srbiji, a za prvih godinu dana prevezla je nekoliko stotina hiljda putnika.

Ova prestižna nagrada se na godišnjem nivou dodeljuju u 5 kategorija za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga i za doprinos razvoju i promociji turizma. Dobitnicima je priznanje uručila Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije.

 

(Izvor: RINA)

Komentari(0)

Loading