ZIMSKE ČAROLIJE NA ZLATIBORU Zlatna turistička atrakcija zbog servisiranja neće raditi do daljeg

Jelena Vamović

10:56

Turizam 0

Iako je na Zlatiboru početkom decembra obeleo sneg, a bajkoviti prizori već su namamili prve goste, posetioci moraju da znaju da do daljeg neće raditi najveća turistička atrakcija na Zlatiboru i da vožnja Gold Gondolom neće biti dostupna u narednom periodu.

ZIMSKE ČAROLIJE NA ZLATIBORU Zlatna turistička atrakcija zbog servisiranja neće raditi do daljeg
rina.rs

 

„Zbog redovnog godišnjeg tehničkog pregleda i servisa, kao i planiranog skraćenja užeta gondola na Zlatiboru neće raditi od 8. decembra do daljeg“, saopšteno je iz JP Gold Gondola.

Inače, Gold Gondola za prvih 11 meseci od otvaranja oborila je sve rekorde posećenosti. Do sada je prevezla nekoliko stotina hiljada putnika.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

‘Gold gondola“ je ponos opštine Čajetina. Kapitalna investicija u koju je opština uložila velika sredstva, nesebičan trud i ogroman napor kako bi naši gosti mogli da uživaju u nesvakidašnjem doživljaju i neponovljivom iskustvu. Gondola je postavila temelje razvoja novog Zlatibora. Za nas je “Gold gondola“ mnogo više od turističke atrakcije. Ona je prozor u svet, pokretač razvoja celog regiona, magnet za nove investicije i temelj razvoja modernog Zlatibora“, rekao je direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.

 

(Izvor: Rina.rs)

ovčar banja

Ruku nisam mogla da pomeram, ovde sam se oporavila: Lekovite vode u Ovčar Banji, smeštena na sat i po od Beograda u prelepom delu Srbije

Turizam

11:00

19 april, 2024

Ovčar Banja pored aktivnog odmora, uživanja u prirodi i zelenom pogledu, turistima pruža i lek u sastavu njenih termalnih voda koje prolaze kroz vulkanske stene, nepromenljivog sastava sa stalnim temperaturama. Dugo je čuvena voda Ovčar Banje lečila reumatske tegobe brojnim turistima, nakon decenije, ponovo je vratila svoju svrhu u vidu zdravlja.

Resavska pećina

RESAVSKA PEĆINA Lepotica okićena nakitom starim 45 MILIONA GODINA! Idealna za posetu u toku predstojećih praznika

Turizam

17:00

18 april, 2024

Resavska pećina je zaštićeni spomenik prirode i svrstava se u zaštićeno područje prve kategorije (prirodna dobra nacionalnog značaja). Resavska (Divljakovačka) pećina je pećina u centralnoj Srbiji na 20 km od Despotovca, u krečnjačkom brdu Babina glava, na obodu kraškog polja Divljakovac, kod sela Jelovac. Spada među najveće i najlepše pećine u Srbiji. Duga je 4,5 km.

Komentari(0)

Loading