Evo kako do novca od države
Sve o novim subvencijama za poljoprivrednike

SVE VIŠE LJUDI SE ODLUČUJE ZA KOMPOSTIRANJE KOJE NIJE TEŠKO, A DONOSI PUNO BENEFITA: Kako da besplatno dođete do ekološkog đubriva za 10 minuta
Za to je potrebno da izdvojite samo 10 minuta vremena nedeljno, a zauzvrat dobijate besplatno đubrivo

SRBI OVO IMAJU NA IZVOZ, A NEMCI PLAĆAJU 8 € ZA 15 KOMADA: Imam u selu šleper, nisam znao da sam milioner (VIDEO)
Svaki kraj Srbije ima svoj naziv za ovaj nusproizvod, koji je vaš?

20 GODINA NIJE KOPAO, ZALIVAO NI ĐUBRIO BAŠTU, A OPET IZVADI I DO 2 TONE KROMPIRA: Ceo svet mu se divi zbog ovog IZUMA
Pametno baštovanstvo ne podrazumeva težak rad i trud. Naprotiv, to je savršen način da se iz prirode uzme najbolje

SAVETI ZA VOĆARE Sunčani dani pokrenuli vegetaciju, voćari u strahu, šta raditi da nam se ovogodišnji rod ne desetkuje?
Voćari se po prvi put raduju zahlađenju

PRVIH DANA NOVE GODINE IMA PUNE RUKE POSLA Saša iz Čačka zahvaljujući ovom povrću sagradio kuću i odškolovao decu
Dva kamiona ovog povrća već poslata za Beograd

NJEGOŠ IZ PRIJEPOLJA PRONAŠAO LJUBAV SVOG ŽIVOTA Devojke kad me vide sa motikom i frezom, odmah beže, ovako je pričao kralj paprike, ali sada je sve drugačije
Čitava Srbija čula je za poštenog i dobrog Njegoša Stojadinovića, nekrunisanog kralja paprike iz Prijepolja i majstora za brezove metle, koji i tokom zimskih dana dok nema radova u njivi nađe način da zaradi.

POSLEDNJI MOHIKANCI U OROVCU "Svaštarenje" u poljoprivrednoj proizvodnji ipak jedini način za uspeh
Ova porodica je najbolji dokaz da sloga kuću gradi.

ON JE KRALJ PRAZILUKA U ZAPADNOJ SRBIJI Miroslav iz Čačka posadio povrće koje se pokazalo kao pun pogodak, rodilo mu šest tona, a otkupna cena skočila duplo
U svojoj bašti od osam ari, svake godine isti prinos, posadio sam 18.000 sadnica

SRBIJA OBARA REKORDE Ceo svet gleda u leđa našoj zemlji, a razlog je - med
Ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković izjavila je da je, zahvaljujući državnoj podršci, Srbija danas zemlja sa najviše košnica po glavi stanovnika na planeti, da se broj košnica i dalje kontinuirano povećava, a da prosečna godišnja proizvodnja meda iznosi preko 7.000 tona.

SEĆATE SE KAKO SU SVI SADILI ORAHE I LEŠNIKE? Srpski voćari odustali, ponovo hrle za ovim voćem, ogromna zarada crvenog i plavog zlata
Potražnja za sadnicama šljiva i malina, jesenja sadnja u Zapadnoj Srbiji u punom jeku
U JEDNOM SLUČAJU IH BERITE ISKLJUČIVO RUKOM Kada je pravo vreme za berbu šljiva?
Treba znati da jedan radnik u proseku bere 300 kg plodova za jedan radni dan

NAJMLAĐI POLJOPRIVREDNIK IKADA Ne samo da vozi traktor nego i ređa sve petice u školi! (FOTO/VIDEO)
Jedanaestogodišnji Lazar Arsić iz Leskovca bio je najmlađi učesnik ovogodišnje manifestacije „Dani kruške“ u Vučju, a ljubav prema ovom dragocenom voću probudila mu se već sa 4 godine, od kada pomaže svojim roditeljima u rezanju i branju njihovog voćnjaka u selu Vina.