KAD JE ODMOR NIJE TEŠKO Počeo 44. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Lepote Srbije

18:00

Manifestacije 0

Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi, 44. Međunarodni sajam turizma i 18. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeca, počela je ovog četvrtka i traje do 26. februara pod kupolama Beogradskog sajma.

KAD JE ODMOR NIJE TEŠKO Počeo 44. Međunarodni sajam turizma u Beogradu
Shutterstock

 

Uz podršku Privredne komore Srbije i Evropske mreže preduzetništva, biće organizovani dvodnevni B2B susreti kompanija.

Posetioce očekuje veliki broj popularnih svetskih destinacija sa sve raznovrsnijom turističkom ponudom, autentičnim smeštajnim kapacitetima prilagođenim savremenim turistima.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Tradicionalno, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije i međunarodni tur-operatori - kažu u Udruženju za turizam Privredne komore Srbije.

Omiljen od strane posetilaca kao godišnji orijentir za odabir aranžmana i destinacija, Beogradski sajam turizma namenjen je u svom velikom organizacionom domenu i profesionalcima iz svih sektora turističke industrije.

U tom smislu, paralelno će se na Beogradskom sajmu odvijati i 18. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeca, koji će prikazati najsavremeniju opremu za hotelske i ugostiteljske objekte.

- Ovaj sajam, kao jedan od najposećenijih u regionu, kreirao je ambijent u kome se spajaju ponuda i potražnja, tako da je fokus događaja i na poslovnim kontaktima učesnika i poslovnih posetilaca gostiju iz zemlje, regiona, kao i tradicionalnih tržišta gde naši ljudi putuju i onih odakle nam dolazi najveći broj turista - ističu u PKS.

S tim u vezi, dodaju, i ove godine biće organizovani dvodnevni B2B susreti, na kojima će svi registrovani učesnici imati priliku da se sastanu sa predstavnicima brojnih kompanija, na unapred zakazanim sastancima.

B2B sastanke su najavili poslovni posetioci (buyeri) iz Španije, Švajcarske, Grčke, Mađarske, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Albanije, predstavnici Kine, afričkih zemalja koje prvi put učestvuju na Sajmu turizma. 

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading