Ulepšajte vaš dom ili kancelariju! Uživajte u neopisivoj lepoti cveća na tradicionalnoj izložbi "Beogradsko proleće" u parku Manjež do 9. aprila

Lepote Srbije

18:40

Manifestacije 0

Izložba će biti otvorena od 9 do 19 časova svakog dana.

Ulepšajte vaš dom ili kancelariju! Uživajte u neopisivoj lepoti cveća na tradicionalnoj izložbi "Beogradsko proleće" u parku Manjež do 9. aprila
Printscreen/Instagram

Prolećni sajam cveća 2023, „Beogradsko proleće“, tradicionalno će biti održan u parku Manjež od petka, 31. marta, do nedelje, 9. aprila.

Uz saglasnost gradskih vlasti i JKP „Zelenilo Beograd“ i ovog proleća će Beograđanke i Beograđani uživati u mirisnim notama cveća i tako ulepšati prolećne dane u prestonici.

Sajam cveća u Manježu biće otvoren u navedenom periodu, svakoga dana od 9.00 do 19.00.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Izložbeni prostor istovremeno je i prodajni. Učestvovaće 35 izlagača iz cele Srbije.

Sobno cveće, biljke koje se koriste na otvorenom, kaktusi, cvetnice, sezonske biljke, propratni materijal kao što su saksije i najkvalitetniji supstrati za biljke, dekoracija u cvećarstvu, osnova su postavke „Beogradsko proleće“.

Udruženje uzgajivača i ljubitelja cveća, koje je organizator manifestacije, odlučilo da izađe u susret Beograđanima i obezbedilo popuste na saksijske vrste kao i na dendromaterijal.

(dani u beogradu)

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

 

 

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading