LEGENDARNI SRPSKI GLUMAC OBJASNIO SUŠTINU ŽIVOTA U DVE REČENICE: Kada bismo se svi pridržavali OVOGA, bili bismo MNOGO SREĆNIJI!

Lepote Srbije

11:00

Kultura 0

Da bi bio duhovit, čovek mora biti i mudar, što je Zoran dokazao upravo s ove dve rečenice.

LEGENDARNI SRPSKI GLUMAC OBJASNIO SUŠTINU ŽIVOTA U DVE REČENICE: Kada bismo se svi pridržavali OVOGA, bili bismo MNOGO SREĆNIJI!
Printscreen:vikipedija

Prisećamo se velike mudrosti koju nam je ostavio o životu. Kada bismo se svi pridržavali ovoga, možda bismo bili mnogo srećniji. Sažeo ju je u dve proste rečenice, a kada bismo se i mi pridržavali ovoga, možda bismo bili srećniji.

„Mislim da je život vrlo jednostavna i lepa stvar. I time što ga komplikujemo nepotrebnim htenjima, nepotrebnim željama koje idu van naših mogućnosti, samo sebi i drugima stvaramo nesreću“, odavno je shvatio legendarni glumac.

Zoran Radmilović je odigrao neke od najupečatljivijih uloga u istoriji jugoslovenske kinematografije. Njegova najpoznatija uloga bila je u pozorišnoj predstavi Radovan III, po kojoj je dobio titulu Kralja humora i improvizacije.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

tomanija obrenović

IGRE PRESTOLA STAROG BEOGRADA: Životna priča Tomanije Obrenović, žene koja je promenila tok istorije!

Kultura

14:00

25 april, 2024

Kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena. Da je tako svedoči i sudbina Jevrema Obrenovića, mlađeg brata kneza Miloša, koji je imao privilegiju da život deli sa gospa Tomanijom. Iako su joj često pripisivali oštrinu i sklonost ka spletkama, u svojoj intimi ova oštroumna žene bila je samo majka koja je svim srcem radila za dobrobit svojih potomaka. A i kako ne bi, imala ih je devetoro.

Komentari(0)

Loading