Recept za DOMAĆI namaz od JAGODA: Pravi se brzo i idealna je užina
Vreme je za jagode i recepte sa mnogima omiljenim voćem

Domaći namazi su super prelog kada želite da napravite sendvič na brzinu. Možete da napravite domaću paštetu, namaz od feta sira, ali umesto slanih mi vam predlažemo da napravite slatki namaz. Zamenite džem ukusnim namazom sa ukusom jagode i lešnika koji će vas oduševiti već na prvi zalogaj.
Sastojci:
- 200 g lešnika
- 60 g šećera
- 70 g jagoda
- 1 kašika limunovog soka

Recept za namaz od jagoda i lešnika:
Možda vas zanima:

Starinski recept za DŽEM OD JAGODA od samo 3 sastojka: Zaboravite na moderne zavrzlame, ovako su ga pravile naše bake
Za njegovu pripremu ne treba ni mnogo truda, ni mnogo vremena, a ukus je takav da ćete se odmah setiti detinjstva

OVAJ SENDVIČ SVA SRPSKA DECA OBOŽAVAJU Kraljica Elizabeta imala je jednu jako lepu rutinu, pogledajte koju (FOTO/VIDEO)
Najdugovečnija kraljica Elizabeta II za svojih 96 godina imala je striktne određene rituale i navike od kojih nije odustajala do samog kraja svog života.
Možda vas zanima:

Starinski recept za DŽEM OD JAGODA od samo 3 sastojka: Zaboravite na moderne zavrzlame, ovako su ga pravile naše bake
Za njegovu pripremu ne treba ni mnogo truda, ni mnogo vremena, a ukus je takav da ćete se odmah setiti detinjstva

OVAJ SENDVIČ SVA SRPSKA DECA OBOŽAVAJU Kraljica Elizabeta imala je jednu jako lepu rutinu, pogledajte koju (FOTO/VIDEO)
Najdugovečnija kraljica Elizabeta II za svojih 96 godina imala je striktne određene rituale i navike od kojih nije odustajala do samog kraja svog života.
Možda vas zanima:

Starinski recept za DŽEM OD JAGODA od samo 3 sastojka: Zaboravite na moderne zavrzlame, ovako su ga pravile naše bake
Za njegovu pripremu ne treba ni mnogo truda, ni mnogo vremena, a ukus je takav da ćete se odmah setiti detinjstva

OVAJ SENDVIČ SVA SRPSKA DECA OBOŽAVAJU Kraljica Elizabeta imala je jednu jako lepu rutinu, pogledajte koju (FOTO/VIDEO)
Najdugovečnija kraljica Elizabeta II za svojih 96 godina imala je striktne određene rituale i navike od kojih nije odustajala do samog kraja svog života.
U blenderu usitnite lešnike. Blendirajte sve dok ne dobijete pastu, pa dodajte šećer i jagode i nastavite da blendirate. Kada se svi sastojci lepo sjedine sipajte i sok od limuna, pa ponovo izblendirajte. Dobijeni namaz sipajte u sterilisanu teglu i zatvorite. Držite u frižideru, a namaz možete da koristite na hlebu, kao i za kolače ili torte.

Recept za domaću supu zlata vredan: Jedan sastojak je ključan, spremaćete je svaki drugi dan
Samo jedna namirnica koja može potpuno da podigne njen ukus.

TAJNA JELA KOЈE LEČI GROFICA: Recept za Pposni pasulj koji su monasi Fruške Gore kuvali u kazanima i zašto je najbolji za zimu
Pasulj prebranac je kulinarski klasik, ali malo ko zna za njegovu pravu, posnu, manastirsku verziju. Otkrivamo zašto se ovaj specijalitet sa Fruške Gore naziva "pasulj grofica", kako su ga monasi usavršili do savršenstva i zašto je, zbog visokog sadržaja proteina i vlakana, on najbolji prirodni lek za varenje tokom zime.

BAKIN KOLAČ JE POSLASTICA NA KOJOJ SU ODRASTALE MNOGE GENERACIJE NA NAŠIM PROSTORIMA: Evo kako se sprema ovaj zaboravljeni dezert
Bakin kolač je dugi niz godina bio jedna od omiljenih poslastica na našim prostorima.

DA LI JE KASNO?: Evo za koliko dana možete ukiseliti kupus
Kiselom kupusu treba otprilike oko četiri nedelje da bi se ukiselio i bio spreman za konzumiranje.

Starinski recept za padobrance koji se tope u ustima: Spoj hrskave puslice & čokoladnog fila vraća u detinjstvo
Sitni kolači koje je jednostavno napraviti.
Komentari(0)