Recept za DOMAĆI namaz od JAGODA: Pravi se brzo i idealna je užina
Vreme je za jagode i recepte sa mnogima omiljenim voćem

Domaći namazi su super prelog kada želite da napravite sendvič na brzinu. Možete da napravite domaću paštetu, namaz od feta sira, ali umesto slanih mi vam predlažemo da napravite slatki namaz. Zamenite džem ukusnim namazom sa ukusom jagode i lešnika koji će vas oduševiti već na prvi zalogaj.
Sastojci:
- 200 g lešnika
- 60 g šećera
- 70 g jagoda
- 1 kašika limunovog soka

Recept za namaz od jagoda i lešnika:
Možda vas zanima:

Starinski recept za DŽEM OD JAGODA od samo 3 sastojka: Zaboravite na moderne zavrzlame, ovako su ga pravile naše bake
Za njegovu pripremu ne treba ni mnogo truda, ni mnogo vremena, a ukus je takav da ćete se odmah setiti detinjstva

OVAJ SENDVIČ SVA SRPSKA DECA OBOŽAVAJU Kraljica Elizabeta imala je jednu jako lepu rutinu, pogledajte koju (FOTO/VIDEO)
Najdugovečnija kraljica Elizabeta II za svojih 96 godina imala je striktne određene rituale i navike od kojih nije odustajala do samog kraja svog života.
Možda vas zanima:

Starinski recept za DŽEM OD JAGODA od samo 3 sastojka: Zaboravite na moderne zavrzlame, ovako su ga pravile naše bake
Za njegovu pripremu ne treba ni mnogo truda, ni mnogo vremena, a ukus je takav da ćete se odmah setiti detinjstva

OVAJ SENDVIČ SVA SRPSKA DECA OBOŽAVAJU Kraljica Elizabeta imala je jednu jako lepu rutinu, pogledajte koju (FOTO/VIDEO)
Najdugovečnija kraljica Elizabeta II za svojih 96 godina imala je striktne određene rituale i navike od kojih nije odustajala do samog kraja svog života.
Možda vas zanima:

Starinski recept za DŽEM OD JAGODA od samo 3 sastojka: Zaboravite na moderne zavrzlame, ovako su ga pravile naše bake
Za njegovu pripremu ne treba ni mnogo truda, ni mnogo vremena, a ukus je takav da ćete se odmah setiti detinjstva

OVAJ SENDVIČ SVA SRPSKA DECA OBOŽAVAJU Kraljica Elizabeta imala je jednu jako lepu rutinu, pogledajte koju (FOTO/VIDEO)
Najdugovečnija kraljica Elizabeta II za svojih 96 godina imala je striktne određene rituale i navike od kojih nije odustajala do samog kraja svog života.
U blenderu usitnite lešnike. Blendirajte sve dok ne dobijete pastu, pa dodajte šećer i jagode i nastavite da blendirate. Kada se svi sastojci lepo sjedine sipajte i sok od limuna, pa ponovo izblendirajte. Dobijeni namaz sipajte u sterilisanu teglu i zatvorite. Držite u frižideru, a namaz možete da koristite na hlebu, kao i za kolače ili torte.

Tradicionalni recept: Šaran iz Ćelija – specijalitet monaha manastira Ćelije kod Valjeva
Šaran iz Ćelija je gotovo zaboravljeni kulinarski biser iz manastira Ćelije, poznat po posebnom načinu pripreme koji mu daje nezaboravan ukus.

Recept za letnju boraniju bez mesa! Sveža, ukusana, lagana kao pero, a 1 satojak u njoj će vam baš ZASITITI
Evo jednog letnjeg recepta za boraniju koji je lagan, osvežavajuć i savršen za tople dane – bez zaprške i bez mesa, ali pun ukusa.+

Domaće krofne po starinskom receptu Mire Banjac: Recept generacijama kruži u njenoj porodici, vredi probati
Možete ih napraviti ne samo u posebnim prilikama već i u onim danima kada želite da se podsetite detinjstva.

Slavonski majstori otkrili tajnu pravog fiš paprikaša! Jedna stvar je ključna - ne smete da propustite
Ako želite da pripremite fiš paprikaš kakav se jede u najboljim slavonskim čardama, pratite ovaj proveren recept.

Punjene paprike sa slaninom, ovaj specijalitet treba probati: Bakin recept nema konkurenciju, prste da poližete
Lako za pripremu, a neodoljivo ukusno.
Komentari(0)