POSNE KROFNE: Napravite ih sa jabukama i ovsenim pahuljicama i uživajte u ukusu
Krofne mogu da budu i posne
Kada vam se jede nešto slatko, a ne želite da provodite puno vremena u kuhinji, onda je ovaj recept najbolji izbor. Napravite ukusne posne krofne sa jabukama i ovsenim pahuljicama. Za pripremu testa je potrebno samo 10 minuta. Ovsene pahuljice možete da koristite za različite posne kolače, ali krofne su nešto što svi vole.
Sastojci:
- 2 jabuke
- 30 ml vode
- 1 šolja ovsenih pahuljica
- 50 g oraha
- 1 kašičica ekstrakta vanile
Recept za posne krofne sa ovsenim pahuljicama i jabukama:
Napravite pire od jabuka
Možda vas zanima:
TRIK ISKUSNIH DOMAĆICA: Zašto se maslac prekriva čašom?
Tajni kulinarski trik koje mnoge domaćice koriste
RECEPT ZA TRADICIONALNU CICVARU: Uz kačamak, poparu i proju još jedno jelo koje vraća u detinjstvo
Recept za starinsko jelo spremljeno na tradicionalan način
Možda vas zanima:
TRIK ISKUSNIH DOMAĆICA: Zašto se maslac prekriva čašom?
Tajni kulinarski trik koje mnoge domaćice koriste
RECEPT ZA TRADICIONALNU CICVARU: Uz kačamak, poparu i proju još jedno jelo koje vraća u detinjstvo
Recept za starinsko jelo spremljeno na tradicionalan način
Možda vas zanima:
TRIK ISKUSNIH DOMAĆICA: Zašto se maslac prekriva čašom?
Tajni kulinarski trik koje mnoge domaćice koriste
RECEPT ZA TRADICIONALNU CICVARU: Uz kačamak, poparu i proju još jedno jelo koje vraća u detinjstvo
Recept za starinsko jelo spremljeno na tradicionalan način
Jabuke oljutite i isecite, pa stavite u blender. Sipajte vodu i dobro izblendirajte. Pire od jabuka je gotov.
Napravite smesu za krofne
Izblendirajte i ovsene pahuljice, kao i orahe. Zatim sipajte pire od jabuka i vanilu, pa sve dobro promešajte.
(Stvar ukusa)
KOLAČ SA VIŠNJAMA NA ČAŠE SE SPREMA SAMO 10 MINUTA: Najlepša poslastica - jeftini sastojci i svima uspeva
Kolač sa višnjama na čaše je najlepša poslastica koja se sprema za 10 minuta
TRIK ISKUSNIH DOMAĆICA: Zašto se maslac prekriva čašom?
Tajni kulinarski trik koje mnoge domaćice koriste
UČKUR PITA JE TOLIKO UKUSNA DA ĆETE JE SPREMATI SVAKE NEDELJE: Hrskava spolja, a meka i sočna iznutra
Pita toliko ukusna da ćete je praviti kad god poželite da jedete sveže pecivo
RECEPT ZA TRADICIONALNU CICVARU: Uz kačamak, poparu i proju još jedno jelo koje vraća u detinjstvo
Recept za starinsko jelo spremljeno na tradicionalan način
SELJAČKA PITA SA MESOM OD KUPOVNIH KORA: Starinski recept za najukusniji obrok koji se može zamisliti
Seljačka pita sa mesom pravi se brzo, nije komplikovana, ali je zato preukusna za jelo
Komentari(0)