GENERACIJE SU ODRASLE NA OVOM SLATKIŠU Recept za neodoljive puslice koji će vas ostaviti bez teksta
Nema greške sa ovim receptom.

Za ove tradicinalne kolačiće vam ne treba više od tri sastojka, a priprema je toliko jednostavna da je kao stvorena za početnike... Uživajte!
Sastojci:
Možda vas zanima:

Mafini sa sirom i šunkom: Odlični za iznenadne goste (VIDEO)
Ovi slani mafini napravljeni su od hrskavih kora i bogatog nadeva od fete, jogurta i jaja, uz dodatak slanine i šunke

Tradicionalni recept za kupus sa mesom: Na ovaj način se sprema brzo i lako (VIDEO)
Recept koji vraća u detinjstvo
- tri belanceta
- 250 g kristal šećera
- prstohvat soli
- malo sezonskog voća
Priprema:
Belanca staviti u dublji sud za mešanje, dodati prstohvat soli, pa mikserom mutiti dva minuta. Nakon toga umešati kristal šećer, te mutiti još desetak minuta, odnosno dok se ne dobije čvrsta i gusta smesa. Kad je gotova, smesu prebaciti u poslastičarski špric ili kesu.
Pleh obložiti papirom za pečenje, pa pažljivo istiskivati smesu i oblikovati puslice. Rernu zagrejati na 110 stepeni, te sušiti puslice oko dva sata. Ohladiti i poslužiti sa svežim voćem.
Uživajte!

Ovo je recept za starinsku seljačku pitu, čiji se ukus dugo pamti! Trebaju vam samo ova dva sastojka
Tražite li brz i zasitan obrok, bez mnogo muke u kuhinji?

3 OMILJENA SRPSKA DORUČKA IZ PROŠLOG VEKA: Deci se gade, a na njima su generacije odrastale!
Ranije generacije su odrasle na njima i uživale su u svakom zalogaju!

Šta ukazuje na to da je DINJA slatka? Evo na šta treba da obratite pažnju pre kupovine
Dinja je, po mišljenju mnogih, najukusnije letnje voće – slatka, bogata vodom i omiljena širom sveta.

Najpoznatiji trubač Balkana biće domaćin Sabora u Guči: Legenda se vraća na mesto gde je sve počelo - dragačevska varošica biće epicentar dobrog provoda u avgustu
Najpoznatiji trubač Balkana, Majstor trube i ambasador srpske muzike, Boban Marković, biće domaćin 64. Dragačevskog sabora trubača u Guči, koji se ove godine održava od 8. do 10. avgusta, u okviru Guča festivala.

Lekovito jelo naših predaka skoro svi su zaboravili: Donosimo vam originalni recept - prste da poližeš
Dakle, osnovni sastojak palente jeste kukuruzni griz
Komentari(0)