OVAKO STARI POSLASTIČARI SPREMAJU BAKLAVU: Najsočnija poslastica - samo oni znaju recept
Poslastičarska baklava je najsočnija poslastica, a tajni recept je sada otkriven i oduševiće vas ukusom

Baklava je poslastica koja se na našim prostorima sprema već vekovima unazad, a sve to zbog sočnosti i ukusa kakav ne može da se poredi sa drugim kolačima.
Originalna baklava se najbolje sprema u Bosni i njihove domaćice najbolje to rade, a sada ćete vi videti kako se sprema poslastičarska, a to znaju samo stari poslastičari.
Tajna se krije u sirupu, a kida i obara koliko je dobra.
Možda vas zanima:

BAKLAVA SA BOROVNICAMA Klasik na potpuno drugačiji način
Ako volite klasičnu baklavu, ovu sa borovnicama ćete da obožavate

BAKLAVA SA ORASIMA GOTOVA ZA SAMO 10 MINUTA: Peče se na NEOBIČAN NAČIN, a ukus obara sa nogu
Ko može da odoli ovim mirisnim slatkim zalogajima
Možda vas zanima:

BAKLAVA SA BOROVNICAMA Klasik na potpuno drugačiji način
Ako volite klasičnu baklavu, ovu sa borovnicama ćete da obožavate

BAKLAVA SA ORASIMA GOTOVA ZA SAMO 10 MINUTA: Peče se na NEOBIČAN NAČIN, a ukus obara sa nogu
Ko može da odoli ovim mirisnim slatkim zalogajima
Možda vas zanima:

BAKLAVA SA BOROVNICAMA Klasik na potpuno drugačiji način
Ako volite klasičnu baklavu, ovu sa borovnicama ćete da obožavate

BAKLAVA SA ORASIMA GOTOVA ZA SAMO 10 MINUTA: Peče se na NEOBIČAN NAČIN, a ukus obara sa nogu
Ko može da odoli ovim mirisnim slatkim zalogajima
Evo šta vam je sve potrebno od sastojaka za najbolji recept ove poslastice:
350 grama mlevenih oraha
500 grama tankih gotovih kora
50 mililitara ulja
125 g posnog putera ili margarina
Možete dodati po svom ukusu i mleveni keks, pistaće, suvo grožđe…
Za sirup je potrebno sledeće:
3-4 koluta limuna
450 g šećera
700 ml vode
Preliti vrućim sirupom hladnu baklavu! Ako budete baklavu prelivali nekoliko puta vrućim sirupom bićete oduševljeni ukusom! Detaljno pogledajte u video snimku ispod:

Ovaj riblji paprikaš je čista revolucija ukusa: Vrhunski specijalitet koji ćete tamaniti, odmah zapišite recept
Otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina.

Starinski recept s kojim nema promašaja: Jedan sastojak uštipcima daće poseban šmek, nećete znati kad vam je dosta
Uštipci su uvek odličan izbor za doručak ili večeru.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.

I za vreme posta najveći gurmani mogu da uživaju: Sarma prste da poližete, ona s mesom vam više neće pasti na pamet
Posna trpeza može biti podjednako ukusna kao i mrsna.

OVAKO NASTAJU "BOMBONE OD SVINJE" Srpski čvarci po ukusu i kvalitetu jedinstveni u celom svetu!
Sa prvim hladnim danima srpski domaćini već razmišljaju kako da zagreju stomak.
Komentari(0)