Izlečite anemiju za 7 dana: Stari narodni lek, ekseri i jabuka provereno popravljaju krvnu sliku! (RECEPT)
Anemiju često vučemo i tokom celog života, a sve bolesti potiču upravo od nje

Slabokrvnost, odnosno anemija može biti okidač mnogih ozbiljnijih bolesti. Ukoliko patite od anemije, probajte ovaj provereni narodni lek pomoću kojeg su mnogi svoju krvnu sliku doveli do savršenstva.
Ovaj narodni lek za manjak železa u organizmu možda deluje suludo, ali mnogo je onih koji tvrde da im je zaista pomogao.
Šta uraditi sa ekserima i jabukom?
Jabuku (neprskanu) operite i osušite, čiste železne eksere (oko 10-tak kom) i malo bakarne žice dobro očistite alkoholom (bakrena žica pomaže apsorpciju železa), osušite i zabodite u jabuku, najbolje oko peteljke.
Takvu jabuku ostavite da odstoji preko noći (oko 12 sati).
Sledećeg jutra izvadite eksere i bakarnu žicu, a jabuku pojedite na jedan od ova 2 načina, po želji:
Celu ubacite u sokovnik i popijete sok,
Narendajte u posudicu, dodajte kašičicu meda i sok od pola limuna. Ovo se preporučuje na prazan želudac ujutru.
Eksere i žicu uveče zabodite u novu jabuku (prethodno je operite), ostavite do sledećeg jutra i ponovite sve ispočetka u razdoblju od 7 dana.
Nema potrebe eksere i žicu prati posle svake upotrebe, dobro sastružite nakupljene naslage, a eksere i žicu odmah ubacite u drugu jabuku.
Ovaj proces ponavljati i duže, ali najmanje 7 dana.

Nikad više neće biti gumene ili suve: Na kraju dodajte tajni sastojak, čini palačinke savršenima i ekstra mekanim
Ne postoji ništa bolje od mirisa sveže pečenih palačinki koji se širi kuhinjom. Bilo da ih volite sa čokoladnim namazom, džemom, orasima ili samo posute šećerom, savršene palačinke moraju biti tanke, meke i elastične. Ako ponekad ne ispadnu kako želite – previše su debele, pucaju ili su previše gumene – ne brinite! Donosimo vam jednostavan trik koji će svaki put ispasti savršeno!

RECEPT ZA PUNJENE ZAPEČENE PRŽENICE: Ideja za jeftin doručak koji će vas oduševiti (VIDEO)
Prženice pripremljene na poseban način

Ove 3 poslastice Jugosloveni su tamanili: Lako se spremaju, a ukus osvaja, nećete se pokajati ukoliko ih spremite
Ove tri poslastice s razlogom su i danas popularne.

RECEPT ZA PUNJENE PILEĆE ŠNICLE: Idealne su kao glavni obrok, a najbolje se slažu uz kremasti pire krompir i svežu salatu (VIDEO)
Pripremite sočne i neodoljive punjene pileće šnicle koje će vas osvojiti na prvi zalogaj!

TRADICIONALNA SPASOVDANSKA CICVARA: Recept koji se prenosi s kolena na koleno
Ovaj recept se ne zapisuje, nego pamti
Komentari(0)