Izlečite anemiju za 7 dana: Stari narodni lek, ekseri i jabuka provereno popravljaju krvnu sliku! (RECEPT)
Anemiju često vučemo i tokom celog života, a sve bolesti potiču upravo od nje
Slabokrvnost, odnosno anemija može biti okidač mnogih ozbiljnijih bolesti. Ukoliko patite od anemije, probajte ovaj provereni narodni lek pomoću kojeg su mnogi svoju krvnu sliku doveli do savršenstva.
Ovaj narodni lek za manjak železa u organizmu možda deluje suludo, ali mnogo je onih koji tvrde da im je zaista pomogao.
Šta uraditi sa ekserima i jabukom?
Jabuku (neprskanu) operite i osušite, čiste železne eksere (oko 10-tak kom) i malo bakarne žice dobro očistite alkoholom (bakrena žica pomaže apsorpciju železa), osušite i zabodite u jabuku, najbolje oko peteljke.
Takvu jabuku ostavite da odstoji preko noći (oko 12 sati).
Sledećeg jutra izvadite eksere i bakarnu žicu, a jabuku pojedite na jedan od ova 2 načina, po želji:
Celu ubacite u sokovnik i popijete sok,
Narendajte u posudicu, dodajte kašičicu meda i sok od pola limuna. Ovo se preporučuje na prazan želudac ujutru.
Eksere i žicu uveče zabodite u novu jabuku (prethodno je operite), ostavite do sledećeg jutra i ponovite sve ispočetka u razdoblju od 7 dana.
Nema potrebe eksere i žicu prati posle svake upotrebe, dobro sastružite nakupljene naslage, a eksere i žicu odmah ubacite u drugu jabuku.
Ovaj proces ponavljati i duže, ali najmanje 7 dana.
POSNA POGAČA ZA SVETOG NIKOLU: Recept za mekano i ukusno testo
Bez pogače ne može da se zamisli slavska trpeza
Srbe oduševio recept za pravu, domaću proju: Ovome niko neće odoleti, svaki zalogaj je uživanje
Tajna se ne krije u komplikovanim tehnikama, već u balansu sastojaka i ljubavi prema tradiciji.
SRPKINJE OVAKO PRAVE NAJJAČI KOLAČ! Kraljica slavske trpeze za Svetog Nikolu - POSNA BAJADERA ODUZIMA DAH
U nastavku donosimo najbolji recept za posne bajadere koji će oduševiti i najzahtevnije sladokusce.
Naši preci su jeli ovaj doručak: Starinski recept koji su svi zaboravili, toliko je ukusan da se prosto topi u ustima
Tradicionalni specijalitet sa Kosova i Metohije – naši preci su ga često jeli za doručak.
Srpski siromašni slatkiš postao delikates u svetu: Dok se mi svađamo oko imena, dospeo na listu najboljih dezerata
Taste Atlas u svom opisu navodi da su gomboce, odnosno knedle sa šljivama, punjene knedle koje se konzumiraju širom Balkana, naročito u Srbiji i Hrvatskoj
Komentari(0)