Izlečite anemiju za 7 dana: Stari narodni lek, ekseri i jabuka provereno popravljaju krvnu sliku! (RECEPT)
Anemiju često vučemo i tokom celog života, a sve bolesti potiču upravo od nje
Slabokrvnost, odnosno anemija može biti okidač mnogih ozbiljnijih bolesti. Ukoliko patite od anemije, probajte ovaj provereni narodni lek pomoću kojeg su mnogi svoju krvnu sliku doveli do savršenstva.
Ovaj narodni lek za manjak železa u organizmu možda deluje suludo, ali mnogo je onih koji tvrde da im je zaista pomogao.
Šta uraditi sa ekserima i jabukom?
Jabuku (neprskanu) operite i osušite, čiste železne eksere (oko 10-tak kom) i malo bakarne žice dobro očistite alkoholom (bakrena žica pomaže apsorpciju železa), osušite i zabodite u jabuku, najbolje oko peteljke.
Takvu jabuku ostavite da odstoji preko noći (oko 12 sati).
Sledećeg jutra izvadite eksere i bakarnu žicu, a jabuku pojedite na jedan od ova 2 načina, po želji:
Celu ubacite u sokovnik i popijete sok,
Narendajte u posudicu, dodajte kašičicu meda i sok od pola limuna. Ovo se preporučuje na prazan želudac ujutru.
Eksere i žicu uveče zabodite u novu jabuku (prethodno je operite), ostavite do sledećeg jutra i ponovite sve ispočetka u razdoblju od 7 dana.
Nema potrebe eksere i žicu prati posle svake upotrebe, dobro sastružite nakupljene naslage, a eksere i žicu odmah ubacite u drugu jabuku.
Ovaj proces ponavljati i duže, ali najmanje 7 dana.
Ova pita je kraljica svake srpske kuhinje! Koreni sežu sve do Turske, za nju čak imaju i poseban naziv
Nema boljeg izbora od nje u ovim hladnim danima.
SAVRŠEN ZA SVEČANE TRENUTKE Slani rolat sa ajvarom, brzo i lako se pravi, a ukus pravi domaćinski
Slani rolati su uvek dobar izbor za predjelo a možete ukuse možete kombinovati na razne načine
RECEPT ZA HRSKAVI KROMPIR: Pripremite ga sa kačkavaljem i slaninicom i uživaćete u savršenom ukusu
Krompirići kojima niko neće odoleti
KRALJICA UKUSA Probajte rolovanu baklavu sa suvim šljivama
Neobičan je recept koji će vam odmah prirasti za srce.
Tri trika da vam slavski kolač bude najlepši: Ovo je recept koji će vam uspeti iz prvog pokušaja
Da bi slavski kolač lepo narastao, bio iznutra mekan, a spolja sa finom koricom koja ne puca, pripremite ga po već isprobanom receptu.
Komentari(0)