NIKO NE MOŽE DA JOJ ODOLI Jedno srpsko jelo završilo je među 10 najboljih na svetu
Popularni sajt za hranu i piće Taste atlas, sastavio je listu 10 najboljih kotleta na svetu.

Nakon što se viljamovka našla na prvom mestu najboljih alkoholnih pića na svetu, a pasulj dobio visoko 20. mesto najboljih čorbi sveta, sada je i Karađorđeva dobila svojih pet minuta slave.
Naime, popularni sajt za hranu i piće Taste atlas, sastavio je listu 10 najboljih kotleta na svetu i čuvena Karađorđeva šnicla se našla na desetom mestu.
Možda vas zanima:


Recept za slatko od šumskih jagoda – dragocen desert za posebne goste
Pripremano u malim količinama i služeno samo odabranim gostima, ovo slatko i danas nosi miris tradicije i dragocene šumske voćke.
Možda vas zanima:


Recept za slatko od šumskih jagoda – dragocen desert za posebne goste
Pripremano u malim količinama i služeno samo odabranim gostima, ovo slatko i danas nosi miris tradicije i dragocene šumske voćke.
Možda vas zanima:


Recept za slatko od šumskih jagoda – dragocen desert za posebne goste
Pripremano u malim količinama i služeno samo odabranim gostima, ovo slatko i danas nosi miris tradicije i dragocene šumske voćke.
- Pasulj i Karađorđeva kidaju, bravo.
- Najjača stvar iz srpske kuhinje. To i gurmanska pljeskavica.
- Hvala Mići Stojanoviću što je izmislio - samo su neki od komentara sa Redita.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

Pravi se od samo 4 sastojka i očas posla: Starinski isproban recept za slatko od belog grožđa
Za ovaj specijalitet mnogi kažu da je zlato u teglici, a savršeno je uz prvu jutranju kaficu

Recept za slatko od šumskih jagoda – dragocen desert za posebne goste
Pripremano u malim količinama i služeno samo odabranim gostima, ovo slatko i danas nosi miris tradicije i dragocene šumske voćke.

STARE BUGARKE PRAVE NAJUKUSNIJI KOH: Sočan i vazdušast - recept koji sve generacije zapisuju
Stare Bugarke prave najukusniji koh koji je sočan i vazdušast, a recept zapisuju sve generacije

Ritual dve kašike: Slatko od ružinih latica kao mirisna dobrodošlica
Jedna od najlepših srpskih tradicija krije se u jednostavnoj poslastici – slatku od ružinih latica, simbolu gostoprimstva i topline doma.

Mama Buba napravila PROJU po receptu iz 19. veka i raspametila domaćice: VELIKI SRPSKI KUVAR od zaborava sačuvao pravo blago
Recept za proju iz 19. veka sadrži i neke neobične dodatke, na primer šećer. Proja, staro srpsko jelo, tradicionalno se pravi od kukuruznog brašna, vode i soli.
Komentari(0)