SA OVIM RECEPTOM NEMA GREŠKE Napravite projice sa sirom na ovaj način i bićete oduševljeni rezultatom
Nema greške uz ovaj recept.

Kad vas iznenade dragi gosti, a nemate baš puno vremena da nesto pripremite, ove brze projice mogu biti odlično posluženje. Za meru koristite čašu od 200 ml. Zbog jogurta će biti baš mekane i vazdušate - nećete moći da im odolite.
Sastojci:
Možda vas zanima:

NE POSTOJI BOLJI RECEPT ZA SELJAČKU PROJU Napravite staro srpsko jelo koje su generacije obožavale
Sa ovim receptom nema greške.

RECEPT ZA PRAVU SRPSKU PROJU: Ovako su je nekada pripremale naše bake
Prava srpska proja se pravi bez jaja, mleka, jogurta i sira
Možda vas zanima:

NE POSTOJI BOLJI RECEPT ZA SELJAČKU PROJU Napravite staro srpsko jelo koje su generacije obožavale
Sa ovim receptom nema greške.

RECEPT ZA PRAVU SRPSKU PROJU: Ovako su je nekada pripremale naše bake
Prava srpska proja se pravi bez jaja, mleka, jogurta i sira
Možda vas zanima:

NE POSTOJI BOLJI RECEPT ZA SELJAČKU PROJU Napravite staro srpsko jelo koje su generacije obožavale
Sa ovim receptom nema greške.

RECEPT ZA PRAVU SRPSKU PROJU: Ovako su je nekada pripremale naše bake
Prava srpska proja se pravi bez jaja, mleka, jogurta i sira
1 čaša kukuruznog brašna
1 čaša brašna
1/2 čaše ulja
1,5 čaša jogurta
1 kašičica soli
1 kašičica praška za pecivo
1 jaje
200 g sira
Priprema:
Izmešajte sve sastojke tako da dobijete kompaktnu smesu bez grudvica. Sipajte smesu u kalup za projice, prethodno namazan margarinom i posut sa malo brasna, ali samo do dopovine kalupa, jer će narasti tokom pečenja.Projice pecite u prethodno zagrejanoj redni na 200 C oko 20-tak minuta. Kada se prohlade izvadite ih iz kalupa i služite. Ukoliko ne pojedete sve čuvajte ih zamotane u pamučnu krpu ili u kutiji sa poklopcem, jer na taj način će sačuvati svežinu.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:

Posna proja bolja od one na koju smo navikli: Smazaćete je za tren oka, ovo morate da probate
Uživaćete u omiljenom obroku i za vreme posta.

Vojvođanski specijalitet prste da poližete: Bogovski ručak za koji vam treba samo 4 sastojka, odmah zapišite recept
Za pripremu ovog jela potrebno je samo pola sata.

NAJSTARIJI VOJVOĐANSKI SLATKIŠ Omiljena poslastica nekada najmoćnije žene dinastije Habzburg
Osim čuvenih strudli, šnenokli i knedli sa šljivama, izdvaja se i nastariji, skoro zaboravljeni slatkiš - kitnikez, koji se naziva i „sir od dunja“.

Ova musaka je stvorena za letnje dane! Otimaće vam se za recept, i sama priprema je fantazija
Mnogima omiljeni recept okupiće celu porodicu za stolom.

Recept za tradicionalno srpsko jelo kojem niko ne može da odoli: Napravite doručak bogat proteinima i vitaminima
Ovaj recept bogat je proteinima i vitaminima, a savršen je za posne dane ili kao prilog drugim jelima
Komentari(0)